- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Hiç uyumadım kuzu geç kalırım diye korktum senin ilk sahurun sen heyecanlısindır şımdı beybiASSOSyal sahura mı kalktın benim gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç uyumadım kuzu geç kalırım diye korktum senin ilk sahurun sen heyecanlısindır şımdı beybiASSOSyal sahura mı kalktın benim gibi
Çoğunluk yok beybi sorup cevabını veriyorum gibi hissettim kendimiNeydıyonuz
Uyuyolar hâlâKizlar nerdesiniz yahu
Bende sahuru yaptım çay içiyorum canım, şükür bugunumuze ❤ sen nasılsınSen nasılsın canım biz sahurumuz yaptık mutfağı toplayacam
Allah'a şükür bende iyiyim çok şükür ev çocuk yemek derken bı bakıyorum akşam oluyor afiyet olsun canımBende sahuru yaptım çay içiyorum canım, şükür bugunumuze ❤ sen nasılsın
Rabbim sağlık versin herşey hallolur canım sanada afiyet olsun rabbim kabul etsin inş canımcim ❤Allah'a şükür bende iyiyim çok şükür ev çocuk yemek derken bı bakıyorum akşam oluyor afiyet olsun canım
Evet öyle canım sen evli misin bak teyzesi İpek kız uyandı uyumaz artık iki saatRabbim sağlık versin herşey hallolur canım sanada afiyet olsun rabbim kabul etsin inş canımcim ❤
Evliyim canım öp benim için annesi ipek kızı ❤Evet öyle canım sen evli misin bak teyzesi İpek kız uyandı uyumaz artık iki saat
Kuru fadulye pişirdim yarın akşamın yemeği olsun diye . Şimdi onunla sahur yapıyorum.Çoğunluk yok beybi sorup cevabını veriyorum gibi hissettim kendimi
Burdayiiiz sahur yapıyorum bir başıma.Kizlar nerdesiniz yahu
Hiç uyuduk mu bir sorrrUyuyolar hâlâ
İyim canım benim sağol sen nasılsinBurdayiiiz sahur yapıyorum bir başıma.
Nasılsın Nalin
Biraz keyifsizdim gülüm gelemedimCatlak-kurabiye gelmemiş mi bugün
Kız sahurda ne yapar mideyi fasulye çok susarsınKuru fadulye pişirdim yarın akşamın yemeği olsun diye . Şimdi onunla sahur yapıyorum.
Napayım koca işte kendime ayrıca bsey yapamam valla üf
Bende uyumadım geleydin iki lafın belini kiraydikHiç uyuduk mu bir sorrr
Neden kuzum hayırdırBiraz keyifsizdim gülüm gelemedim
Çatlayana kadar ayran ve su içmişim.İyim canım benim sağol sen nasılsin