Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selaaammm temizliğe başlicam totom kalkarsa sen ne yapıyorsunSelam kızlar napysunuz
Saç baş boyuyorum sıkıntı danSelaaammm temizliğe başlicam totom kalkarsa sen ne yapıyorsun
Derdin neeeSaç baş boyuyorum sıkıntı dan
TerapiDerdin neee
Benimki emzirme sürecine girdiğim den beri aşırı bir dökülme var ama mevsimsel olarak ta duydum son zamanlardaMevsimsel mi diye soruyorum bu günlerde sizin de saçınız normalden daha çok dökülmeye başladı mı?
Adetim diye mi çok dökülüyor ya da bilen varsa ?
Yarına niyetli olcm ilk defa bakalım nasıl geçeckEeeyyy ahaaaaliiii
Allah kolaylığını veriyor canım emin olYarına niyetli olcm ilk defa bakalım nasıl geçeck
Valla iki tane yaramaz oğlum var düşman başınaAllah kolaylığını veriyor canım emin ol
tahmin ediyorum 2 tane de cimcime bende var uyandığımdan beri ilk defa oturdumValla iki tane yaramaz oğlum var düşman başına
Tahmin edemezsin bana neler yaşatıyor lar
Neler neler ah ah bir ben bilirim birde senin gibi yaşayantahmin ediyorum 2 tane de cimcime bende var uyandığımdan beri ilk defa oturdum
Kader arkadaşım benimmm bi ara tırlatmak üzereydimNeler neler ah ah bir ben bilirim birde senin gibi yaşayan
Efendiiiiiik ?Eeeyyy ahaaaaliiii
Doğru tespiit napirsiiiiiiiiiiizzzzz bebitolaaarrEfendiiiiiik ?
Efendim desem kendi adıma olurdu şimdi
Hepimizin adına olunca efendiiiiiiKKK
Duşajabindeki su damlaciklarinin bıraktığı izleri temizlemeye çalıştımDoğru tespiit napirsiiiiiiiiiiizzzzz bebitolaaarr