- 17 Ocak 2020
- 27.442
- 39.630
Yani uykulu uykulu adam gözüme batıyor davulcunun hırsını ondan çıkarıyorum şey anlamında değil ya
Tüh be neler hayal etmisim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani uykulu uykulu adam gözüme batıyor davulcunun hırsını ondan çıkarıyorum şey anlamında değil ya
Dimi insan heyecanlaniyoAdamın suçu nee
Öyle bi söyledin ki tobe estağfurullah
Bi ekşın yarattı sonra davulcu dedi yaeDimi insan heyecanlaniyo
Ha dur tamm inşallah Rabbim kolaylığını verir canımVakit yetmedi ondan beybi
Tuvalete gitmekten uyuyamiyom kız
İşte kedi sevdiği ciğeri yerden yere vurur misali davulcuyu bulamayınca koci alıyor nasibiniAdamın suçu nee
Öyle bi söyledin ki tobe estağfurullah
Tamam tamam yanlış cümle kurmuşumTüh be neler hayal etmisim
Sahur vakti tövbeeBi ekşın yarattı sonra davulcu dedi yae
Ne bilelim neeSahur vakti tövbee
Ezan okunana kadar mühlet var ama sen bilirsin asdasdafsfafsHa dur tamm inşallah Rabbim kolaylığını verir canım
İşte kedi sevdiği ciğeri yerden yere vurur misali davulcuyu bulamayınca koci alıyor nasibini
Tamam tamam yanlış cümle kurmuşum
Su içmek için dimi içtim içtim bitirdim oturdum ezan bekledim sonra (konuyu kıvırmaca)Ezan okunana kadar mühlet var ama sen bilirsin asdasdafsfafs
Şifa olsunSu içmek için dimi içtim içtim bitirdim oturdum ezan bekledim sonra (konuyu kıvırmaca)
Hay Allah ya oysa ben gayet masumane yazmıştımNe bilelim nee
Amin aminnnŞifa olsun
Amin çiçeğim AminMinnosprenses gülümm inşallah bu günlerin geçsin geri gelmesin Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah. Gönlüne de inşirah ferahlığı versin
Biliyorum bitanem konuştuk ama takıyorum gece uyurken düşünüyorum kafam da atıp tutuyorum zehir oldu içimde resmen, ama sizler iyi ki varsınız çünkü kimseye anlatamıyorumMinnosum yaaaaaa konuştuk ya bunları, hiçbirşey senden değerli değil unutma bunu❤
Günaydınlar günaydınnnlarrGüüünnnaaaaaaaayyydıııııınnnn
Herifi yidin mi gı doğru söleGünaydınlar günaydınnnlarr
Kız bu ne neşe maşallah . GünaydınGüüünnnaaaaaaaayyydıııııınnnn
Yoohh anam yimek yidik sadeceHerifi yidin mi gı doğru söle
Tüüühh ywzııkYoohh anam yimek yidik sadece
Dimi sabah neşesi maşallahKız bu ne neşe maşallah . Günaydın