- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Minnosum yaaaaaa konuştuk ya bunları, hiçbirşey senden değerli değil unutma bunu❤Takılıyorum kuzum sana kim ne derse desin üzülmem azalmıyor ki sağolsun lar destek oluyor ama şuradan çıkınca ben yine yalnızım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Minnosum yaaaaaa konuştuk ya bunları, hiçbirşey senden değerli değil unutma bunu❤Takılıyorum kuzum sana kim ne derse desin üzülmem azalmıyor ki sağolsun lar destek oluyor ama şuradan çıkınca ben yine yalnızım
Hayırlı sahurlar kuzumHayırlı sahurlar ❤
Masalım herkes uyku faslına geçtiBende yeni bitirdim hepsi gitmiş uykuya
Sorma kız onlar muhabbetin dibine vurduğu sırada ben uykulu uykulu karnımı doyurmaya çalışıyordumMasalım herkes uyku faslına geçti
Bende az daha geç kalıyordum zor yetiştim ama yetiştimSorma kız onlar muhabbetin dibine vurduğu sırada ben uykulu uykulu karnımı doyurmaya çalışıyordum
Sahurumu yaptım makineye bulaşıkları yerleştirdim oturcam şimdi.Nabiyorsunuz canlar ciğerler ❤
Bizim o esnada hem ağzımız hem elimiz calisiyoduSorma kız onlar muhabbetin dibine vurduğu sırada ben uykulu uykulu karnımı doyurmaya çalışıyordum
İyi bari yakalamışsın yedin dimi bişeylerBende az daha geç kalıyordum zor yetiştim ama yetiştim
Ohhh süper, bende uyku moduna geçicem takiliyorum öyle canımSahurumu yaptım makineye bulaşıkları yerleştirdim oturcam şimdi.
Yalnızım eşim gecede
Sizler napiyosunuzz
Aynen yedim şükür iki bardakta su yetti valla çok şükür canımİyi bari yakalamışsın yedin dimi bişeyler
Benim kocim karşımda bakışlarımla hem onu hem yemeğimi yiyordum gelemedimBizim o esnada hem ağzımız hem elimiz calisiyodu
Allah kabul etsin orucunuzuOhhh süper, bende uyku moduna geçicem takiliyorum öyle canım
Ooo beybiBenim kocim karşımda bakışlarımla hem onu hem yemeğimi yiyordum gelemedim
Ooo .tuttun firlattin kalbimi ama yaaaBenim kocim karşımda bakışlarımla hem onu hem yemeğimi yiyordum gelemedim
Amin çok teşekkür ederim allah razı olsun canım, cumlemizin inş ❤Allah kabul etsin orucunuzu
Vakit yetmedi ondan beybi2 bardak olmaz i p e k duymasın
Ooo beybi
Yani uykulu uykulu adam gözüme batıyor davulcunun hırsını ondan çıkarıyorum şey anlamında değil yaOoo .tuttun firlattin kalbimi ama yaaa
Adamın suçu neeYani uykulu uykulu adam gözüme batıyor davulcunun hırsını ondan çıkarıyorum şey anlamında değil ya