- 16 Aralık 2019
- 20.218
- 80.468
- 31
İçirmem mi hiç bir p.ha yaramadı . Denemediğim şey kalmadıGönder gelsin . Aaa bide sen onlara anason rezene çayı falan içiriyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçirmem mi hiç bir p.ha yaramadı . Denemediğim şey kalmadıGönder gelsin . Aaa bide sen onlara anason rezene çayı falan içiriyor musun
Seni ne zaman kaybedicez peki ?Bekarım
Hayirli sahurlar hoşgeldinHayırlı sahurlar kızçeler
Topiğin güzelleri
Oluyor öyle şeyler takmaya değmez canım ya Minnosprenses cim kendini üzme canım hiçNişanlısıyla limoniler
Bu haftam sürünerek gwçiyorda çiçeğim ondanO nereden çıktı canım şimdi
Tospiğim demekle olmuyor ki üzmeyin desem de aynı çok üzülüyorumOluyor öyle şeyler takmaya değmez canım ya Minnosprenses cim kendini üzme canım hiç
Bide fitalive in bay bay diye bı damlası vardı uyutan.İçirmem mi hiç bir p.ha yaramadı . Denemediğim şey kalmadı
Allah korusun anam onlar neciymiş öyleİçirmem mi hiç bir p.ha yaramadı . Denemediğim şey kalmadı
HoşbuldumHayirli sahurlar hoşgeldin
Üzüleceksin ,hatta aranız eskiye dönene kadar üzüleceksin. İnşallah çabuk düzelir aranızTospiğim demekle olmuyor ki üzmeyin desem de aynı çok üzülüyorum
Bu haftam sürünerek gwçiyorda çiçeğim ondan
Yok kuzum üzme inan sonra zaman geçince boşa üzmüşüm diyeceksin inan banaTospiğim demekle olmuyor ki üzmeyin desem de aynı çok üzülüyorum
İnşAllah zerromÜzüleceksin ,hatta aranız eskiye dönene kadar üzüleceksin. İnşallah çabuk düzelir aranız
İlk defa duydum denerim canım aklımda kalsınBide fitalive in bay bay diye bı damlası vardı uyutan.
Kız üzüleceksin denir miÜzüleceksin ,hatta aranız eskiye dönene kadar üzüleceksin. İnşallah çabuk düzelir aranız
3-4 sene sonra belkiSeni ne zaman kaybedicez peki ?
var mı belirledigin yaklaşan bı tarih
Şuan sadece niye böyle oldu diyorum ben dikkat ettikçe mesele çıkıyorYok kuzum üzme inan sonra zaman geçince boşa üzmüşüm diyeceksin inan bana
Cenavar ceeeneevaaarAllah korusun anam onlar neciymiş öyle
Bu zerre çok zalim ha pat pat diyor hemenKız üzüleceksin denir mi
Belli bellikime çekmişler kiCenavar ceeeneevaaar
babasınaBelli bellikime çekmişler ki