- 17 Ocak 2020
- 27.439
- 39.626
Az kalmış :)Burada 4.12 de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kalmış :)Burada 4.12 de
Her ikisi de çocuklar uyumadı en son 2 de kalktım. Masayı kurdum şimdi çayımı içiyorumSiz nasılsınız.gece uyuyamayanlardan misiniz sahuru mu bekliyosunuz
Ben süper çocuk uyuturum senin bebeler elime bir geçse valla özlersin yavrucakları. Şaka değil ama elime geçen her çocuğu hemen uyutmaya çalışıyorum ve uyutuyorumdaHer ikisi de çocuklar uyumadı en son 2 de kalktım. Masayı kurdum şimdi çayımı içiyorum
Ben uyuyorum sonra canım anam beni uyandırıyor kalk yemeğini ye de geri yat diyoröyle işte yedim ve yattımSiz nasılsınız.gece uyuyamayanlardan misiniz sahuru mu bekliyosunuz
Sefann olsunHer ikisi de çocuklar uyumadı en son 2 de kalktım. Masayı kurdum şimdi çayımı içiyorum
Ya bekarsin ya gebeBen uyuyorum sonra canım anam beni uyandırıyor kalk yemeğini ye de geri yat diyoröyle işte yedim ve yattım
Hayırlı sahurlar tospiğim iyi misinHayırlı sahurlar kızçeler
Topiğin güzelleri
İzmir en sevdiğim şehirSefann olsun
Yemek faslini bitirdiniz demek
İzmirdeyim ben .
Ta beş te okunacak ezan yahu .
İyiyim çok şükür sizler nasılsınız güzellerHayırlı sahurlar tospiğim iyi misin
Ay bir biber yemişim .İzmir en sevdiğim şehir
Bize gönder sen onuAy bir biber yemişim .
Dişlerim bile sızladı ne acıymış .
Çok şükür ölmedik ayaktayız sürünüyoruzİyiyim çok şükür sizler nasılsınız güzeller
Hemen göndereyim uykuyla başım dertteBen süper çocuk uyuturum senin bebeler elime bir geçse valla özlersin yavrucakları. Şaka değil ama elime geçen her çocuğu hemen uyutmaya çalışıyorum ve uyutuyorumda
sağol canımSefann olsun
Yemek faslini bitirdiniz demek
İzmirdeyim ben .
Ta beş te okunacak ezan yahu .
Bekar canım oYa bekarsin ya gebe
Başka türlü bu kadar şanslı olamazsiiiin
İyiyiz be niloş yine uykusuzluk yinw benİyiyim çok şükür sizler nasılsınız güzeller
BekarımYa bekarsin ya gebe
Başka türlü bu kadar şanslı olamazsiiiin
O nereden çıktı canım şimdiÇok şükür ölmedik ayaktayız sürünüyoruz
Gönder gelsin . Aaa bide sen onlara anason rezene çayı falan içiriyor musunHemen göndereyim uykuyla başım dertte
Hak veriyorum kuzum geçecek inşallah bugünler de ben de 1 de yattım 3 te kalktımİyiyiz be niloş yine uykusuzluk yinw ben
Nişanlısıyla limonilerO nereden çıktı canım şimdi