At Gözümüz gönlümüz açılsın mübarek salı günüHepimiz fekiz fek olanlar nasıl da geldik emi o zaman
Dur iştahlandım ben de resim atacam
Atıyo bak emin misinAt Gözümüz gönlümüz açılsın mübarek salı günü
Eminim son kararımAtıyo bak emin misin
Bukuşalmmmmmm özledim bennnn
Değişmemiş ismi kız actıği gibi konuHeee neydi adı önceki ben bilmiyomben de yeni açıldı sandım baktım eskiden miç
Kızıkam uyumadan ben kahve edememsabah 7 den beri cin gibi yaa ordan oraya koşuyo
Hadi yatır anca uyur 1e kadarKızıkam uyumadan ben kahve edememsabah 7 den beri cin gibi yaa ordan oraya koşuyo
Hhah kız ustura varmış kaşlar için falan kullanan var mı bi deneyim diyorum ya. Kaşlarımı alırken başıma ağrılar giriyormakasla kısaltıyorum aradaanca buraya kadar dayandım
Evet hepimiz yedikHepimiz fekiz fek olanlar nasıl da geldik emi o zaman
Dur iştahlandım ben de resim atacam
Olaaarrr yani inşallah
Kendi istegiyle yapıyorumHadi yatır anca uyur 1e kadar
Ustura jilet mantığı sonra çok cıkarmazmı yaHhah kız ustura varmış kaşlar için falan kullanan var mı bi deneyim diyorum ya. Kaşlarımı alırken başıma ağrılar giriyor
Evet hepimiz yedik
Olaaarrr yani inşallah
Hadi uyusunda gel kahveyeKendi istegiyle yapamıyorum1 de dayanamaz uyur
Eminim son kararım
Iki dk lık kahve ederuk benide etiket et paylaştığıbdaHadi uyusunda gel kahveye
DondurmayıNeyi aşko konudan Bi haberim
Bağa mı didin gülohem de famfakeyin ben
Herkes gözümde şüpheli artıka böyle incelemediğim lütfen benimle konuşmasın yiter da yiter gelen giden bizi yiyip gidiyor
Görüntülü arayın kendinizi ispatlayın
Kız dut bu topiğin başlığı neAllah seni emi. Dün dikkatli okumamışım kafa bırakmadığı için sağ olsun arkadaşlar Migrenben
Eminim son kararım eminimAtıyo bak emin misin
Kaş almayan biri olarak dikkatimi çekiyor etrafımda çok var ustura kullanan yüzlerinde de kullanıyorlarUstura jilet mantığı sonra çok cıkarmazmı ya
Değişmemiş ismi kız actıği gibi konuhepimizi fake etti bu dut başımız yanmayağ eiidii