- 19 Kasım 2020
- 21.962
- 47.986
Hep senin ahını aldığımız için burnumuz moktan çıkmıyor be cooEvet yaa niye bana yapıldı bi bana yapıldı bide haaa ben çok masumummm onlarada yapaydınız yaa böyle üzülürsünüz işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep senin ahını aldığımız için burnumuz moktan çıkmıyor be cooEvet yaa niye bana yapıldı bi bana yapıldı bide haaa ben çok masumummm onlarada yapaydınız yaa böyle üzülürsünüz işte
Benimkiler de uzadı üstelik kış geldi ağda yapmak acı veriyor hava soğuk ev soğuk kanım çekilmiş zati ileride çalışıp iğneli lazere gitcemTabikiolabilersin gözel bağyan bıyuklarım kurbam sana
Ben yüz için lazere gidiyorum ama en son yılbaşında gitmiştim 10 ay olmuş düşün şimdi tekrar gitcrn bir ara zamanı geldiBenimkiler de uzadı üstelik kış geldi ağda yapmak acı veriyor hava soğuk ev soğuk kanım çekilmiş zati ileride çalışıp iğneli lazere gitcem
Yaaaa öyle oluyormuş biliyomusunHep senin ahını aldığımız için burnumuz moktan çıkmıyor be coo
Evet bende famfakım tüh kendimi belli ettim ama ben size dememiştim zaten bişey yakan söylemiş olmuyorum
Niye inanalımBen yüz için lazere gidiyorum ama en son yılbaşında gitmiştim 10 ay olmuş düşün şimdi tekrar gitcrn bir ara zamanı geldi
Aman ben bıraktım coo ne yapan kendine yaparYaaaa öyle oluyormuş biliyomusun
BUndan sonra daha dikkatli olursunuz canolar sesli kayıt önemli o Minnosprenses e emanet
Hhah yok canım az daha dursaydın zamanı gelmemiştirBen yüz için lazere gidiyorum ama en son yılbaşında gitmiştim 10 ay olmuş düşün şimdi tekrar gitcrn bir ara zamanı geldi
Öyle kızz kendi ayıpliğı bosverrrAman ben bıraktım coo ne yapan kendine yapar
HahahahYok yok ikimizede aynı
Evet ben dün öyle okudum meğer fake toplanma alanıymış dut naptın hepimizi fake yaptın MigrenbenFake olmayan giremez yapaydı iyiydi
Bıyıklarımın gözelliğineNiye inanalım
Yapacak bir şey yok canoÖyle kızz kendi ayıpliğı bosverrr
Burasıvardı hahahah ben bile unutmuşum bi girdim baktım alla allaa bide begenmisim topiği bide takibe almışımm hic hatırlamıyorummBuranın başlığını duduşko mu değiştirdi
makasla kısaltıyorum arada anca buraya kadar dayandımHhah yok canım az daha dursaydın zamanı gelmemiştir
Hepimiz fekiz fek olanlar nasıl da geldik emi o zamanEvet ben dün öyle okudum meğer fake toplanma alanıymış dut naptın hepimizi fake yaptın Migrenben
Dur iştahlandım ben de resim atacamBıyıklarımın gözelliğine
Heee neydi adı önceki ben bilmiyom ben de yeni açıldı sandım baktım eskiden miçBurasıvardı hahahah ben bile unutmuşum bi girdim baktım alla allaa bide begenmisim topiği bide takibe almışımm hic hatırlamıyorumm