Gerci kaşlarım kalınlaşsın istiyırum ben ustura kalınlaştırırmı acabaKaş almayan biri olarak dikkatimi çekiyor etrafımda çok var ustura kullanan yüzlerinde de kullanıyorlar
Benim kaşlarım çıkmaz hiçKaş almayan biri olarak dikkatimi çekiyor etrafımda çok var ustura kullanan yüzlerinde de kullanıyorlar
Kalinlaşsa yüzlerinde kullanmazlar sanırımGerci kaşlarım kalınlaşsın istiyırum ben ustura kalınlaştırırmı acaba
Dondurma severim bilirsinDondurmayı
ara beni gösterem gendimi
hepimiz fake
Eminim son kararım eminim
Begendin miAy bu ne sinir bu ne haşinlik hürperdim keşke emin olmasaydım
Yok kız çıkarmıyormuş bi arkadaştan deneyip ona göre alcamUstura jilet mantığı sonra çok cıkarmazmı ya
allah allah bir araştırayım bakalım ama lazerdede baya bir yol aldım. İşte dediğim gibi 10 ayda falan rahatsız edecek düzeyde çıktılarKalinlaşsa yüzlerinde kullanmazlar sanırım
Ben herifinkini kullansam olur muYok kız çıkarmıyormuş bi arkadaştan deneyip ona göre alcamağda gibi ters yöne çekmeyecekmişiz o zaman çok çıkarır diyorlar
Kı nasıl iyi işte benim canım çok yanüüüyüüBenim kaşlarım çıkmaz hiççok özeniyom kaş alanlara
Bende isterdim kalın kalın kara kaşlı yar olmakBenim kaşlarım çıkmaz hiççok özeniyom kaş alanlara
Hamilelik ve Emzirme dönemi dökülüyor benim ondan uzun zamandır almıyorum şimdi cıktı ama yine almıyorumBenim kaşlarım çıkmaz hiççok özeniyom kaş alanlara
Ay seyrek seyrek hepKı nasıl iyi işte benim canım çok yanüüüyüü
Çok sertsin korktumDondurma severim bilirsin
Begendin mi
Hahah de get kız o herifler içindir ters etki yapar da herifinle asker arkadaşı gibi dolanırsınız, ortalıktaBen herifinkini kullansam olur mu
He çıkmadığı gibi de dökülürHamilelik ve Emzirme dönemi dökülüyor benim ondan uzun zamandır almıyorum şimdi cıktı ama yine almıyorum
Sert severizÇok sertsin korktum
Hmm bir dene bakalım kurabiyrm nasılmış. Ben sadece buzku lazerde kullanıldı banaYok kız çıkarmıyormuş bi arkadaştan deneyip ona göre alcamağda gibi ters yöne çekmeyecekmişiz o zaman çok çıkarır diyorlar
WuhuuuuuuuBende bayılırım
Ben vereyim Sağaaa ferit Korhan gibi kaşlarım varBende isterdim kalın kalın kara kaşlı yar olmak
Ne güzelHahah de get kız o herifler içindir ters etki yapar da herifinle asker arkadaşı gibi dolanırsınız, ortalıkta
Wuhuuuuuuu
Ben vereyim Sağaaa ferit Korhan gibi kaşlarım var