- 16 Aralık 2019
- 20.218
- 80.468
- 31
Ben yulaf yiyorum peyniri fln da ekmeksiz azıcık yiyom. Yatarkende zencefil çayı içiyomsahurda hiç diyeti düşünmüyorum ekmeği azalttım sadece diğer herşeyi yiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yulaf yiyorum peyniri fln da ekmeksiz azıcık yiyom. Yatarkende zencefil çayı içiyomsahurda hiç diyeti düşünmüyorum ekmeği azalttım sadece diğer herşeyi yiyorum
ben de normal kavaltı yapıyorum ekmek yok gibi ama diğerini yiyorum bütün gün ağzıma birşey girmicek hiç yulafı düşünmem vallahBen yulaf yiyorum peyniri fln da ekmeksiz azıcık yiyom. Yatarkende zencefil çayı içiyom
Tam anlaşıldı sende bizle yuvarlanıp gitcenben de normal kavaltı yapıyorum ekmek yok gibi ama diğerini yiyorum bütün gün ağzıma birşey girmicek hiç yulafı düşünmem vallah
Çok yemiyorum amaTam anlaşıldı sende bizle yuvarlanıp gitcen
Vallaha spor yapamoyom mecbur yulafa dayanıyoö bi de tok tutuyoben de normal kavaltı yapıyorum ekmek yok gibi ama diğerini yiyorum bütün gün ağzıma birşey girmicek hiç yulafı düşünmem vallah
Afiyet olsun canımVallaha spor yapamoyom mecbur yulafa dayanıyoö bi de tok tutuyo
Sağol tatlımmmm sana da afiyet olsunAfiyet olsun canım
Yulaflı omlet yap muhteşem.oluyo ve çok yok tutuyo canımValla dünden dolma var çorba var makarna var kek yada revani yapmayı düşünüyom sahura poğaça ama ben yulaf yicem
Bende ombet olarak yiyorum sadeceYulaflı omlet yap muhteşem.oluyo ve çok yok tutuyo canım
O nasıl ola ki hele tarif ver baceyYulaflı omlet yap muhteşem.oluyo ve çok yok tutuyo canım
Iki yumurta kiriyorum,icibe 2,5 kasık yulaf ,baharatlar. Çırpıp tavaya döküp çeviriyorum. MuhteşemO nasıl ola ki hele tarif ver bacey
Iki yumurta kiriyorum,icibe 2,5 kasık yulaf ,baharatlar. Çırpıp tavaya döküp çeviriyorum. Muhteşem
OoffffIki yumurta kiriyorum,icibe 2,5 kasık yulaf ,baharatlar. Çırpıp tavaya döküp çeviriyorum. Muhteşem
Yanınada domates salatalık söğüt tamamOoffff
Oyyy tamam sahurda yapacamYanınada domates salatalık söğüt tamam
Yanınada domates salatalık söğüt tamam
Yok böyle bi lezzet diyorum istersen peynirde köy içine , ben yanında yiyorumOyyy tamam sahurda yapacam
Kesin denicem tatlım teşekkürlerYok böyle bi lezzet diyorum istersen peynirde köy içine , ben yanında yiyorum
Peynir mi hımmmm deniyimYok böyle bi lezzet diyorum istersen peynirde köy içine , ben yanında yiyorum
Kesin denicem tatlım teşekkürler
Afiyet olsun şekerler kekikte koyun içine yerken beni hatırlayınPeynir mi hımmmm deniyim
Ayy canım benim tamam harikasın yaaAfiyet olsun şekerler kekikte koyun içine yerken beni hatırlayın