- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Dimii yani bayramdan sonra görün bide siz biziiYoksa Iki gün önce olsaydı oooooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimii yani bayramdan sonra görün bide siz biziiYoksa Iki gün önce olsaydı oooooo
Yuvarlanarak geleceğiz en fazlaDimii yani bayramdan sonra görün bide siz bizii
Aman gülüm dikkat et yine de sen senin bebiş ne kadarlıktıYok kuzum apranax olsa yapmazdım. Bu cok hafif emziren ler ıcın olanlardan. Zaten suyu hazır tuttum hemn ıctim cok dagılmadan ılac.
Aynen kuzum duymus tum onu cokta korkarım o durumdan Allah korusun. Adamn bir tanesı felc olmus o sekılde Allahım korusun.Aman gülüm dikkat et yine de sen senin bebiş ne kadarlıktı
maşallahAynen kuzum duymus tum onu cokta korkarım o durumdan Allah korusun. Adamn bir tanesı felc olmus o sekılde Allahım korusun.
13 aylik dezzesi
Arkadan kim tepikleyecek
Aminn canım Allah korusunAynen kuzum duymus tum onu cokta korkarım o durumdan Allah korusun. Adamn bir tanesı felc olmus o sekılde Allahım korusun.
13 aylik dezzesi
ben güzel tepiklerim
Isırdım bıleme dezzesiiAminn canım Allah korusun
Oyy maşallah ya yesinler onu ısır bi annesi tonton kollarından
Ramazanda topalak olup bayram sonu yuvarlanıyoruz beybi minnoş tepiyo şuan yuvalamayi düşünmesen mi acabaLen noluy kim yuvarlanıy kim depikliy.
Bu arada dünkü yemekler var.
Yuvarlanmak deyince aklıma yuvarlama geldi
Ahahahah ama elimde değil bayrama yapmam lazım ama nasıl yapıcam kim uğraşacak.Ramazanda topalak olup bayram sonu yuvarlanıyoruz beybi minnoş tepiyo şuan yuvalamayi düşünmesen mi acaba
Nasıl yaptın onu yaa bayrama çok var yaparsınAhahahah ama elimde değil bayrama yapmam lazım ama nasıl yapıcam kim uğraşacak.
Bu arada 2 günde 1 kilo vermişim iftarda 2 kilo alacağıma yemin edebilirim ama ıspatlayamam
Ne yemek yaptin ki yaaa iki kilo alacakAhahahah ama elimde değil bayrama yapmam lazım ama nasıl yapıcam kim uğraşacak.
Bu arada 2 günde 1 kilo vermişim iftarda 2 kilo alacağıma yemin edebilirim ama ıspatlayamam
İnşallah keşke bayrama kadatir 2 günde 1 kilo gitse 15 kilo vermiş olurum 10 a bile razıyımNasıl yaptın onu yaa bayrama çok var yaparsın
Valla dünden dolma var çorba var makarna var kek yada revani yapmayı düşünüyom sahura poğaça ama ben yulaf yicemNe yemek yaptin ki yaaa iki kilo alacak
sahurda hiç diyeti düşünmüyorum ekmeği azalttım sadece diğer herşeyi yiyorumValla dünden dolma var çorba var makarna var kek yada revani yapmayı düşünüyom sahura poğaça ama ben yulaf yicem