- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Bursasen hangi şehirdeydin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bursasen hangi şehirdeydin canım
Sizin orada daha geç iftar
Sorma minnosum 19.46 ydi dünSizin orada daha geç iftar
Akşama menü hazır mıSorma minnosum 19.46 ydi dün
19.10 bizimki deSorma minnosum 19.46 ydi dün
Hazır dünkü yemeklerAkşama menü hazır mı
Ohhhhh süper19.10 bizimki de
Açmak için buraya gelmeye ne dersinOhhhhh süper
Evet var böyle deli fikirlerim aklımda minnosum bursada sahur orda iftar muhteşemAçmak için buraya gelmeye ne dersin
Çok geçmiş olsun canım ❤Kızlaaaar neydıyonuzzz anam dişimin o ağrısıyla oglanın yanına kıvrılmış uyumusum. Bıraz iyi geldi
Geçmiş olsunKızlaaaar neydıyonuzzz anam dişimin o ağrısıyla oglanın yanına kıvrılmış uyumusum. Bıraz iyi geldi
Oohh bugün rahatsın o zaman sen evli misin canımHazır dünkü yemekler
Oy kuzum yaa oruçlu değilsen bi ağrı kesici içsen geçmiyor muKızlaaaar neydıyonuzzz anam dişimin o ağrısıyla oglanın yanına kıvrılmış uyumusum. Bıraz iyi geldi
Evliyim canım , yorgunum yürümekten zati dinleniyom bu sebebleOohh bugün rahatsın o zaman sen evli misin canım
Oy kuzum yaa oruçlu değilsen bi ağrı kesici içsen geçmiyor mu
Sağolasın Valla sorma canım. Oyle bir agrı gırdıkı o şokla ağrı kesıcıden kırıp kırıp dısın etrafına surdum. Olecem sandım. Ustune uyuyunca bıraz ıyı geldı.Oohh bugün rahatsın o zaman sen evli misin canım
Oy kuzum yaa oruçlu değilsen bi ağrı kesici içsen geçmiyor mu
Ohh dinlen dinlen bende az pilates yapim dedim. Az yaptım çok dinleniyorum şimdiEvliyim canım , yorgunum yürümekten zati dinleniyom bu sebeble
Kızzz sakınn sakın öyle bişey yapma bazı ağrı kesiciler bölünüp içildiğinde bile çok tehlikeli apranax mıydı neydi o misalSağolasın Valla sorma canım. Oyle bir agrı gırdıkı o şokla ağrı kesıcıden kırıp kırıp dısın etrafına surdum. Olecem sandım. Ustune uyuyunca bıraz ıyı geldı.
Bende az yürüdüm bugün çaktırma beybiOhh dinlen dinlen bende az pilates yapim dedim. Az yaptım çok dinleniyorum şimdi
Ama oruç şeysi ya ondan ya yoksa bizi kim tutar hehehyyyBende az yürüdüm bugün çaktırma beybi
Yoksa Iki gün önce olsaydı ooooooAma oruç şeysi ya ondan ya yoksa bizi kim tutar hehehyyy
Yok kuzum apranax olsa yapmazdım. Bu cok hafif emziren ler ıcın olanlardan. Zaten suyu hazır tuttum hemn ıctim cok dagılmadan ılac.Ohh dinlen dinlen bende az pilates yapim dedim. Az yaptım çok dinleniyorum şimdi
Kızzz sakınn sakın öyle bişey yapma bazı ağrı kesiciler bölünüp içildiğinde bile çok tehlikeli apranax mıydı neydi o misal