- 18 Kasım 2020
- 20.500
- 49.433
Sırayla değişimler oluyor balımAhahah hadi senin hayatında değişimler oldu diğerlerinin de peki benm bıraktıgınız gibiyim
Kendimiz tersiz yaNe bilim bi terslik var
Bekarlık sultanlık dedik dimi aşkoooŞimdi çalışıyorum eve gelince yemek yap ye derken uyku sasti geliyor ahh önceden annem yapsrdı yersim yatardım nerdw o günler beee
Sahile yaz sular alsın götürsünAşko ona yazılmaz deniz kumu oldu altı hep
Aminn gelsin o günlerSende de olacak inşallah bokunda boncuk aradığın günler gelecek
Anam cokta lazım değil bırakSende de olacak inşallah bokunda boncuk aradığın günler gelecek
Aman yazın herkes yazıflıyoKendimiz tersiz ya
Amannn neden dinlemediysemBekarlık sultanlık dedik dimi aşkooo
Sahile yaz sular alsın götürsünsonra millet dicek napıyor bu kadın tamam tamam bu sene hayal zaten deniz falan
Dalga cok hemen götürür bu doğruBekarlık sultanlık dedik dimi aşkooo
Sahile yaz sular alsın götürsünsonra millet dicek napıyor bu kadın tamam tamam bu sene hayal zaten deniz falan
ManyakAnam cokta lazım değil bırak
Bak şimdi nehir makarna istiyor onu yedircem al cok lazım mı banaManyak
Ver önüne yesinBak şimdi nehir makarna istiyor onu yedircem al cok lazım mı bana
İşte güya biz evlenecektik senleAmannn neden dinlemediysem
Hangi ildesiniz canoDalga cok hemen götürür bu doğru
Ahh ahhhh akılsın kafamİşte güya biz evlenecektik senleMaldivlerde lahmacun mu yiyecektik neydi gittin adananın kavurucu sıcağında yumurta kırıp yemeye
Hangi ildesiniz cano
Yok ben yedirmezsem yemiyo cok zayıfladı yemişken yediriyimVer önüne yesin
Giden günler geri gelmiyor caneeeeAhh ahhhh akılsın kafam
Sakarya kocaali kuzumİşte güya biz evlenecektik senleMaldivlerde lahmacun mu yiyecektik neydi gittin adananın kavurucu sıcağında yumurta kırıp yemeye
Hangi ildesiniz cano
Ay bizimkiler de öyleYok ben yedirmezsem yemiyo cok zayıfladı yemişken yediriyimteyze yüregi
Hahahahaha bosvveeerrrrAman gı boyası gelince geçerşöyle bir baktım yok gı isi pisi pisi
Boyanınca geçer
Anamm 2 ay muuuuuuu
Yaaa iyi yaptın kuşum tüm topikleri dürttük kuduruyokkk
Ne gördüüüüüüüü