- 16 Aralık 2019
- 20.313
- 80.955
- 31
Yooo ele bi niyetim yok şimdilikSwn verirsin azimlisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yooo ele bi niyetim yok şimdilikSwn verirsin azimlisin
Şu an motivasyon 0 0 0Senin benim motivasyonuma ihtiyacın varda ondan
Benimde ne tesadüfŞu an motivasyon 0 0 0
Kızzz bari sen yaz terliğinin altına adımıİnşallah öyledir eski günleri özledim
Ama ben tatildeyim cok bakamam
Göbek hep varAjahah senin var mesela
Kurbik sem 50 kg dun ne oldu bebem inceciksin
Artık aktifiz balım
Yaa hepimiz birden dağıldjk nasıl oldj o ya gerçi ben evlendim diğerleri doğurdu falan işte hepimiz birşeylerle meşgul olduk birde ben ile başlafım bu işyerinde öyle telefonla oynayamıyorum sürekli telefon çalıyor yaİnşallah canım koptuk gittik valla
Spor yap kurabiyem iyi olurKızzz bari sen yaz terliğinin altına adımı
Göbek hep var
He ya sen nişanlıyken daha çok aktiftin gerçi bende bebeden önce daha çok burdaydimYaa hepimiz birden dağıldjk nasıl oldj o ya gerçi ben evlendim diğerleri doğurdu falan işte hepimiz birşeylerle meşgul olduk birde ben ile başlafım bu işyerinde öyle telefonla oynayamıyorum sürekli telefon çalıyor ya
5 dk da bir böyle offf
Ben gittim diyetisyene çarşamba günü endokrine gidicem bir türlü çalışmayan tiroitimr çağre arıyoruzYooo ele bi niyetim yok şimdilik
Şimdi çalışıyorum eve gelince yemek yap ye derken uyku sasti geliyor ahh önceden annem yapsrdı yersim yatardım nerdw o günler beeeHe ya sen nişanlıyken daha çok aktiftin gerçi bende bebeden önce daha çok burdaydim
Olsun arada müsait oldukça toplanalım hasret giderelim iyi oluyor ya
Kimse dürtmüyor kimseyi
Biz kışın veriyoz yazın alıyozBenimde ne tesadüf
İnşallah bulursunBen gittim diyetisyene çarşamba günü endokrine gidicem bir türlü çalışmayan tiroitimr çağre arıyoruz
Aşko ona yazılmaz deniz kumu oldu altı hepKızzz bari sen yaz terliğinin altına adımı
Göbek hep var
Tam tersi niye olmadıBiz kışın veriyoz yazın alıyoz
Lan ben anam evinde de rahat değildimŞimdi çalışıyorum eve gelince yemek yap ye derken uyku sasti geliyor ahh önceden annem yapsrdı yersim yatardım nerdw o günler beee
İnşAllah dutumİnşallah bulursun
Ne bilim bi terslik varTam tersi niye olmadı
Aslında kışın daha iştahlı olunurBiz kışın veriyoz yazın alıyoz
Ahahah hadi senin hayatında değişimler oldu diğerlerinin de peki benm bıraktıgınız gibiyimYaa hepimiz birden dağıldjk nasıl oldj o ya gerçi ben evlendim diğerleri doğurdu falan işte hepimiz birşeylerle meşgul olduk birde ben ile başlafım bu işyerinde öyle telefonla oynayamıyorum sürekli telefon çalıyor ya
5 dk da bir böyle offf
Bende anlamadımAslında kışın daha iştahlı olunur
Sende de olacak inşallah bokunda boncuk aradığın günler gelecekAhahah hadi senin hayatında değişimler oldu diğerlerinin de peki benm bıraktıgınız gibiyim