Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

İnşallah canım koptuk gittik valla😂
Yaa hepimiz birden dağıldjk nasıl oldj o ya gerçi ben evlendim diğerleri doğurdu falan işte hepimiz birşeylerle meşgul olduk birde ben ile başlafım bu işyerinde öyle telefonla oynayamıyorum sürekli telefon çalıyor ya
kermit-phone-call.gif

5 dk da bir böyle offf :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Yaa hepimiz birden dağıldjk nasıl oldj o ya gerçi ben evlendim diğerleri doğurdu falan işte hepimiz birşeylerle meşgul olduk birde ben ile başlafım bu işyerinde öyle telefonla oynayamıyorum sürekli telefon çalıyor ya
kermit-phone-call.gif

He ya sen nişanlıyken daha çok aktiftin😅😅 gerçi bende bebeden önce daha çok burdaydim
Olsun arada müsait oldukça toplanalım hasret giderelim iyi oluyor ya
Kimse dürtmüyor kimseyi 😅

He ya sen nişanlıyken daha çok aktiftin😅😅 gerçi bende bebeden önce daha çok burdaydim
Olsun arada müsait oldukça toplanalım hasret giderelim iyi oluyor ya
Kimse dürtmüyor kimseyi 😅
Şimdi çalışıyorum eve gelince yemek yap ye derken uyku sasti geliyor ahh önceden annem yapsrdı yersim yatardım nerdw o günler beee☹️

kermit-phone-call.gif

Ahahah hadi senin hayatında değişimler oldu diğerlerinin de peki benm bıraktıgınız gibiyim😂😂

X