- 16 Aralık 2019
- 20.319
- 80.969
- 31
DuydumAhahahahah elçooooo dut duymasın vallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DuydumAhahahahah elçooooo dut duymasın vallah
Oyyyy eski günlerrrSildim zannettimm ama silmeye kıyamamışım kiii not sefterde altlara kaymış oyle duruyodu gariban gariban
Migrenben
@karamel Latte
Minnosprenses
@Fatmazell
@ozo1907
@Madammor
@Pandora27
@BlueBerry4268
Catlak-kurabiye
@MssPARE
@Elhan
@Lna16
@Simurgp
@Bal0ncuk
ASSOSyal
Cookiie
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@Tweety Bird
@My_Moonlight06
Aah ahOyyyy eski günlerrr
Nerede birikcek deliYara bandı yapıştır götüne
Mumyanın dönüşüPeriiii buraya da bak topiği hortlattık Cookiie
Amann kuzu bizim duvar cok degisik silsem boyası çıkar adamlar bikez geçirmiş yanii kalıcı boya gibi değill biz boyatcaz üstüne heryer cizildi zatenDuydum
Her yer bok mu olsunNerede birikcek deli
Şşş hacı noluyo derizsevmedim onu bu daha yakıştı çok da deli deplek ağzı bozuklar gelir şimdi anam bura bizim ora diye
Sosyalim tatile götürdüm kuşuda eve geldi ötmüyor ya susmadı o ds yoruldu demekAha aç bu çocuk ac
Ahahahahahahha elçoooo kaççççŞaşurdu hepten
Duydum
He ne bilem silinecek bişey yapAmann kuzu bizim duvar cok degisik silsem boyası çıkar adamlar bikez geçirmiş yanii kalıcı boya gibi değill biz boyatcaz üstüne heryer cizildi zaten
Cibidik çitlemeye geldim tükürüp gidicim derne ne edekŞşş hacı noluyo deriz
İçinde biriksın,tasma takıp işetmeye çıkarsın minnoş aksamlariHer yer bok mu olsun
Lan isli pisli nasıl duracakBende silmiyom gı çok ihtiyacı yoksa silmiyom bide orası çıkmasın yav silinecek
Minnosprenses Migrenben Jou
Benimki geçen çıktı vallahiiiBende silmiyom gı çok ihtiyacı yoksa silmiyom bide orası çıkmasın yav silinecek
Ben bilmemİçinde biriksın,tasma takıp işetmeye çıkarsın minnoş aksamlari
Benim annem 2 ay sürdürmez silerdi duysa benim bu kadar uzun silmediğimi adıöı pasaklıya çıkarırBende silmiyom gı çok ihtiyacı yoksa silmiyom bide orası çıkmasın yav silinecek
Yok gercekten oylee yalan yok yeminlenHe ne bilem silinecek bişey yap
Psikolojisi bozulmuş garibanSosyalim tatile götürdüm kuşuda eve geldi ötmüyor ya susmadı o ds yoruldu demek
Ahahahahahahha elçoooo kaçççç