- 16 Aralık 2019
- 20.321
- 80.979
- 31
Her türlü ağzıma gül suyu döküyAhahahaha aklıma geldi şimdi ahhh zeytinim büyüdü ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her türlü ağzıma gül suyu döküyAhahahaha aklıma geldi şimdi ahhh zeytinim büyüdü ya
En son duvarı işe başmadan sildim 1 yıl oldu ya kadın alcam bu ay temizliğeSayılır hadi kız liste yap gelsin millet coşalım
Tadını çıkar minnoşşş. Tadı derken dip bucak temizlik yapma emi hala siliyor musun duvarlara varana kadar
Gııı bir önceki daha iyiydi sanki çekirdek alıp çitleyesim geldi a böyle tükürmeli
Aboo 1 yıl mıEn son duvarı işe başmadan sildim 1 yıl oldu ya kadın alcam bu ay temizliğe
Haklısınn bebeğimm rabbim daha yaşatmasın insaallahh yaaEski tadı kalmadı sanki bi de kafamı zor topladım elçom daha depremin şeysi sürüyo
Sen seneye unutursun geldim 3. BebeHer türlü ağzıma gül suyu döküy
Amin amin canımHaklısınn bebeğimm rabbim daha yaşatmasın insaallahh yaa
ay bilmiyomSen seneye unutursun geldim 3. Bebe
Ahahah yani her yeri temizliyorum ama duvarlara girmedim üşeniyorum tatikden döndüm şimdi oturdum inanır mısın çamaşır yıka lavabo banya temizle balkonu yıka evi sil süpür ayyyy imdaattt dedim kk ya girdim sizler varsınız çok sevindimAboo 1 yıl mı
Vallahaa sicaktan bende hicbirsey edemedim ya hele 5sene oldu duvar silmek hic aklıma gelmezz niye silecem isim oyduAhahah yani her yeri temizliyorum ama duvarlara girmedim üşeniyorum tatikden döndüm şimdi oturdum inanır mısın çamaşır yıka lavabo banya temizle balkonu yıka evi sil süpür ayyyy imdaattt dedim kk ya girdim sizler varsınız çok sevindim
Tatlı tatlı tatil yapmanınAhahah yani her yeri temizliyorum ama duvarlara girmedim üşeniyorum tatikden döndüm şimdi oturdum inanır mısın çamaşır yıka lavabo banya temizle balkonu yıka evi sil süpür ayyyy imdaattt dedim kk ya girdim sizler varsınız çok sevindim
Çok akıllı ama hâlâ tuvaleti öğrenemedi havada karada denizde her yere yapıyorAy ne akıllıdır bu
Ahahahahah elçooooo dut duymasın vallahVallahaa sicaktan bende hicbirsey edemedim ya hele 5sene oldu duvar silmek hic aklıma gelmezz niye silecem isim oydu
Yara bandı yapıştır götüneÇok akıllı ama hâlâ tuvaleti öğrenemedi havada karada denizde her yere yapıyor
Ahahahahahah hiç aklıma gelmediYara bandı yapıştır götüne
Süper oldu beybi,çok yakıştı deli tepelek konuşmaz işteTam bizlik değil mi ama gır gır şamata
sevmedim onu bu daha yakıştı çok da deli deplek ağzı bozuklar gelir şimdi anam bura bizim ora diyeSüper oldu beybi,çok yakıştı deli tepelek konuşmaz işte
Aha aç bu çocuk acBenim bebe Eki Görüntüle 3273224
Şaşurdu heptenAhahahahah elçooooo dut duymasın vallah
Jou diğer tarafa yazmıştım gülomİyiyim çok şükür canım benim
Kafam çok yorgundu kuşum deprem seçim felaket senaryoları vs stres stres çok boğuldum. Biraz kendimle kalmaya ihtiyacım vardı