- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
Döndün artık gı napim evde giydiğin terliği zaten evdeyimAhahahah aklıma gelmedi ama şimdi yazayım hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Döndün artık gı napim evde giydiğin terliği zaten evdeyimAhahahah aklıma gelmedi ama şimdi yazayım hemen
Vallahaa durmay yerinde kızzz totom yer görmeyy aha sini sallayrum ayağumdaBebeden sonra gördü tabi ebesinin evini
Kuzzzz hamile misinYoldaa
Anamm cidden mi gıııYoldaa
Seninki uyudu herhaldeCoo kayıplarda Jou
Ahahah ama evde sen den rahatım ya bende bebe yokDöndün artık gı napim evde giydiğin terliği zaten evdeyim
Kuzzzz hamile misin
Anamm cidden mi gııı
Kız cennet mahallesi neeyy,delisin garadutumBiz değiştik onun adı aynı mı kalaydı aha dur. Yeni isim buldum tam biZlik
Tam bizlik değil mi ama gır gır şamataKız cennet mahallesi neeyy,delisin garadutum
Ahahah biraz büyüsün elço yoksa bitersinYoklaannn daha 2ciye hazır değilimm yoruldumm yordu beni bu paçiii ikinciye gözüm kesmeyyy
Sildim zannettimm ama silmeye kıyamamışım kiii not sefterde altlara kaymış oyle duruyodu gariban garibanÇok iyi olur Jou sende etiket listesi varsa çağır milleti
Ay arada bana da 3 . Yü yap perileri geliyo reyyanın bebekliğini hatırlayınca geldiği gibi geri gidiyoAhahah biraz büyüsün elço yoksa bitersin
Sayılır hadi kız liste yap gelsin millet coşalımSeninki uyudu herhalde
Tadını çıkar minnoşşş. Tadı derken dip bucak temizlik yapma emi hala siliyor musun duvarlara varana kadarAhahah ama evde sen den rahatım ya bende bebe yok
Gııı bir önceki daha iyiydi sanki çekirdek alıp çitleyesim geldi a böyle tükürmeliTam bizlik değil mi ama gır gır şamata
Ay ne akıllıdır buBenim bebe Eki Görüntüle 3273224
Hahahahaha niye gelmedin bukadar kayboldun de cabukmmBende de yok de lo Jou
Vallahiii oylee canokAhahah biraz büyüsün elço yoksa bitersin
O mu bu muSayılır hadi kız liste yap gelsin millet coşalım
Tadını çıkar minnoşşş. Tadı derken dip bucak temizlik yapma emi hala siliyor musun duvarlara varana kadar
Gııı bir önceki daha iyiydi sanki çekirdek alıp çitleyesim geldi a böyle tükürmeli
Ahahahaha aklıma geldi şimdi ahhh zeytinim büyüdü yaAy arada bana da 3 . Yü yap perileri geliyo reyyanın bebekliğini hatırlayınca geldiği gibi geri gidiyo
Eski tadı kalmadı sanki bi de kafamı zor topladım elçom daha depremin şeysi sürüyo
Hahahahaha niye gelmedin bukadar kayboldun de cabukmm
Vallahiii oylee canok