Hiç.deme şahanem . Şu an çoğunlukla benim desteğim gerekli . Otururken kalkarken yatarkrn tuvalette falan. Üstünü bile tek başına açıp kapatamıyo. Ama ilk güne göre daha iyiBende yeni oturdum iş bitmiyo ki kuzu,seni bebeler üclendi
Biliyordum var birşeylerrr diyeDün intenetimde sıkıntı vardı giremedim beybim, anca düzeldi
Çok şükür canım benim, Rabbım Bi daha göstermesin o günleri. Zamanla her şey iyileşecek, daha sağlam olacak.sizde birbirinize daha güçlü baglanacaksinizHiç.deme şahanem . Şu an çoğunlukla benim desteğim gerekli . Otururken kalkarken yatarkrn tuvalette falan. Üstünü bile tek başına açıp kapatamıyo. Ama ilk güne göre daha iyibuna şükür
Aynen araya mesafe girdi beybiBiliyordum var birşeylerrr diye
Akluni alıruummmAynen araya mesafe girdi beybi
İnşallah şahanem inşallah rabbim kimseye yaşatmasınÇok şükür canım benim, Rabbım Bi daha göstermesin o günleri. Zamanla her şey iyileşecek, daha sağlam olacak.sizde birbirinize daha güçlü baglanacaksiniz
Aminn dutum ıns, sağlık gibisi yokİnşallah şahanem inşallah rabbim kimseye yaşatmasın
Öyle valla şahanemAminn dutum ıns, sağlık gibisi yok
Allah iyilik versin sosyalim kirazımCanım morcum zaman ne çabuk geçmiş, 35 hafta yazıyorh8c bir şey anlamadık dün gibi findigim sağlıkla gelsin ıns, şükür iyilik sağlık sen nasılsın bitanecim
Ooyy canim benim maşallah sana tam desteksin eşineEşimin banyo günüydü bugün onu yıkadımtraş oldu rahatladı biraz daha
Allah iyilik versin kuzummmAllah iyilik versin bi tanemBen de şükür iyiyim Evet etikette bi sıkıntı yasadım sanirim
Olsun Kuzummm bir şekilde haberleşiriz biz sıkıntı yok birtanemmmmm balım geboşumAllah iyilik versin bi tanemBen de şükür iyiyim Evet etikette bi sıkıntı yasadım sanirim
Ooyy kuzuşum benim olur arada napican bir de bildirimler çok gelince karısıyor bazenOlsun Kuzummm bir şekilde haberleşiriz biz sıkıntı yok birtanemmmmm balım geboşumteşekkür ederim etiket için
Balımm benimmTamam abla
Evet çiçeğim olsun önemli olan geç de olsa dönebilmek di miOoyy kuzuşum benim olur arada napican bir de bildirimler çok gelince karısıyor bazenGönüller bir olsun ve de dualar
Premsesssss annnesi nasılsın ballı lokumummmm hamişimBalımm benimm
Evet bi tanem öyle kalpler yakınEvet çiçeğim olsun önemli olan geç de olsa dönebilmek di mi
Iyiyimm bitanemm ooyyy markete gittim geldim çok çabuk yoruldum ya uykum var şuan ama vitamin saatim geliyor yemek yemem lazım hazırlamaya üşendimPremsesssss annnesi nasılsın ballı lokumummmm hamişim