Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Iyiyimm bitanemm ooyyy markete gittim geldim çok çabuk yoruldum ya uykum var şuan ama vitamin saatim geliyor yemek yemem lazım hazırlamaya üşendim
Yaaaa kıyamam kuzum bir güzel yemek ye ohhh sonra yat dinlen bebeğim al ilaçlarını da az kaldı doğuma lütfen yorma kendini aşkom üşenme kız bebeği düşün

Yaaaa kıyamam kuzum bir güzel yemek ye ohhh sonra yat dinlen bebeğim al ilaçlarını da az kaldı doğuma lütfen yorma kendini aşkom üşenme kız bebeği düşün
Hahahaha tamam tamam allahtan öğlen ettim yemekleri bi ısıtıp yiyecemmm sebzeli erişte yapcam şini canım çektii
Az kaldı vallahaaa ama önce Madammor doğuracak

Hahahaha tamam tamam allahtan öğlen ettim yemekleri bi ısıtıp yiyecemmm sebzeli erişte yapcam şini canım çektii
Az kaldı vallahaaa ama önce Madammor doğuracak
Ohhh afiyet olsun çiçeğim
Madammor ve sana hayırlısı ile kucağınıza almak nasip etsin kızlarınızı inşallah kuzunmmm Aminnnn

Allah iyilik versin sosyalim kirazım
Şükür Allah a bende iyiyim
Evet zaman çabucak geciyor bende birşey anlamadım inan geliverdi son zaman İnsallah canim sağlikla nasip olsun
Amin kuzum Allah iyilik versin cumlemize kucagina aldığın gunleride görürüz inşallah canım morcum benimrabbim güzel günler göstersin

Amin kuzum Allah iyilik versin cumlemize kucagina aldığın gunleride görürüz inşallah canım morcum benimrabbim güzel günler göstersin
Amin bi tanem Cümlemize güzel günler göstersin Rabbim. Her an geldi gelecek gelebilir telaşi var artik. Vakti zamaninda dogsun tabi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…