Yaaaa kıyamam kuzum bir güzel yemek ye ohhh sonra yat dinlen bebeğim al ilaçlarını da az kaldı doğuma lütfen yorma kendini aşkomIyiyimm bitanemm ooyyy markete gittim geldim çok çabuk yoruldum ya uykum var şuan ama vitamin saatim geliyor yemek yemem lazım hazırlamaya üşendim
Hahahaha tamam tamam allahtan öğlen ettim yemekleri bi ısıtıp yiyecemmm sebzeli erişte yapcam şini canım çektiiYaaaa kıyamam kuzum bir güzel yemek ye ohhh sonra yat dinlen bebeğim al ilaçlarını da az kaldı doğuma lütfen yorma kendini aşkomüşenme kız bebeği düşün
O işler nasip kız elcoooHahahaha tamam tamam allahtan öğlen ettim yemekleri bi ısıtıp yiyecemmm sebzeli erişte yapcam şini canım çektii
Az kaldı vallahaaa ama önceMadammor doğuracak
Hahahahavaktiyle gelsin tabi o ayrıı ama içimden birses önce sen diyoO işler nasip kız elcoooBelki de sen doğurursun
Vakti zamaniinda saglikla gelsin tabi de
Hayırlisi be kuzumHahahahavaktiyle gelsin tabi o ayrıı ama içimden birses önce sen diyoçünkü sezaryen olacağı kesin oyüzden emin konuştum
Ohhh afiyet olsun çiçeğim
Madammor ve sana hayırlısı ile kucağınıza almak nasip etsin kızlarınızı inşallah kuzunmmm Aminnnn
Amin amin bitanemmHayırlisi be kuzumPazartesi ne diyecek bakalim doktor insallah 39a kadar gider
Amin kuzum rabbim kimseye yaşatmasın bana da güç sabır versinOoyy canim benim maşallah sana tam desteksin eşineRabbim bir daha yaşatmasin sağlikla imtihan etmesin insallah
Rabbim herkese senin gibi vefalı bir eş nasib etsin kadın erkek farketmez..Eşimin banyo günüydü bugün onu yıkadımtraş oldu rahatladı biraz daha
Amin canım allah razı olsunRabbim herkese senin gibi vefalı bir eş nasib etsin kadın erkek farketmez..
Mashallah.. İnshaAllah son olur güzel uzun sağlıklı ömürler geçirirsiniz
Şey senin eski nick neydi varsaRabbim herkese senin gibi vefalı bir eş nasib etsin kadın erkek farketmez..
Mashallah.. İnshaAllah son olur güzel uzun sağlıklı ömürler geçirirsiniz
Amin kuzum Allah iyilik versin cumlemizeAllah iyilik versin sosyalim kirazım
Şükür Allah a bende iyiyim
Evet zaman çabucak geciyor bende birşey anlamadım inan geliverdi son zamanİnsallah canim sağlikla nasip olsun
Şey senin eski nick neydi varsa
TanıdımVar ama tanır mısın bilmem
Eski kullanıcı adım Bir_Mumine idi
DoğrudurTanıdımsohbetimiz yok ama rastlamıştım
İnşallah dutumAmin kuzum rabbim kimseye yaşatmasın bana da güç sabır versin
Amin bi tanemAmin kuzum Allah iyilik versin cumlemizekucagina aldığın gunleride görürüz inşallah canım morcum benim rabbim güzel günler göstersin