- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 24
Kalmadı birtanem az kaldı şurada 9 gün kaldı bayrama ❤Askosuuu iyiyimm bende yaa nasıl olayimm aynıı evdeyim hep biliyosun biraz boğuldumm bayram gelsede gitsem anneme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalmadı birtanem az kaldı şurada 9 gün kaldı bayrama ❤Askosuuu iyiyimm bende yaa nasıl olayimm aynıı evdeyim hep biliyosun biraz boğuldumm bayram gelsede gitsem anneme
Sen nasilsın seni iyi görüyorumm annene gittin geldin yaKalmadı birtanem az kaldı şurada 9 gün kaldı bayrama ❤
Iyiyim hemde muhteşemim cano- Sen nasilsın seni iyi görüyorumm annene gittin geldin ya
Yaaaa ne güzel böyle seni görmekk aşkoommmmIyiyim hemde muhteşemim cano
Dimiiii bende iyi oluyorum kk ya girince hele de senin enerjin muhteşem aşkom ❤❤❤❤Yaaaa ne güzel böyle seni görmekk aşkoommmm
Ben nickini unuttum frida yazıyor um çıkmıyor kelime hafızam hiç küvetli değil görsel hafızam küvetli neyse yemek yarışmalarından aradım buldum seni iyiyim kuzu sen de ne var ne yok neler yapıyor sunCanım benimmmm bende çok özledim seni,aklıma geliyorsun ama hiç yoksun yada biz karşılaşmıyoruz baliiimmmm napiyon
Siz iyi olunca benim enerjim herzaman olur balltanemmDimiiii bende iyi oluyorum kk ya girince hele de senin enerjin muhteşem aşkom ❤❤❤❤
Her zaman her adım yüzünüz gülsün elçin Rabbim her anında yanınızda olsun ınşallah ❤Siz iyi olunca benim enerjim herzaman olur balltanemm
Inşaallahh kuzum benimm hepimiz içinn ne güzel dedin öyleHer zaman her adım yüzünüz gülsün elçin Rabbim her anında yanınızda olsun ınşallah ❤
1 saat once bilerek kola içtim ölcecegim diye , simdi ölçtüm 120 çıktıInşaallahh canımm hamilelikte bile dert böyle şeyled vallahaa
Abooo çookkk kızzz tamamm düzelt artıkk neolur neolmaz1 saat once bilerek kola içtim ölcecegim diye , simdi ölçtüm 120 çıktı
Ahahhah kizlar en son kacta yazistik bilmiyorum suan girebildim ancaYaaa neguzel annen herseyi yapiyomus yollasana buraya
Ellerine emegine saglik
Rabbim saglik versin insaAllah hepinize
Suan yeni girebildim burayaHahahaha evett soğuk içtiğim yok vallahaaa korkumdan haydi kolay geleeee
Bitirdinmi işlerii eeee iki bebeyle uğraşmak zorSuan yeni girebildim buraya
Kiz yok ne çoğuAbooo çookkk kızzz tamamm düzelt artıkk neolur neolmaz
Mutfak dolaplari kaldiBitirdinmi işlerii eeee iki bebeyle uğraşmak zor
Heee anladım beybitom iyi ozaman yinede aşıriya kaçmadaKiz yok ne çoğu
Şeker olsaydi 1 bardak kolaya en az 180 çıkardı
Ben yiyorum ediyorum o kdr ama 120 yi geçmiyor bak
Süpersinn vallahaaMutfak dolaplari kaldi
Yok kuzum ederim yinede 10 mayista randevum var bakalim.ne diycekHeee anladım beybitom iyi ozaman yinede aşıriya kaçmada
Söylersin canomYok kuzum ederim yinede 10 mayista randevum var bakalim.ne diycek