- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
Haber ederimSöylersin canom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haber ederimSöylersin canom
Inşaallahh kuzum benimm hepimiz içinn ne güzel dedin öyle
Gunaydinnn cnm simdi de oglani okula gtrcem 23 nisan gosterisine gelince kalan yeride yapip son noktayı katacagimSüpersinn vallahaa
Haber ederim
Gunayyddıınn balımmmmGunaydinnn cnm simdi de oglani okula gtrcem 23 nisan gosterisine gelince kalan yeride yapip son noktayı katacagim
Büyüdüde gösteri yapıyor zman zalimm yüzünü gösterdi adana da isi erteleyip cocuklari disariya çıkartacağım sankimmGunayyddıınn balımmmm
Yaaaa 23 nisanmı yeriimmm amaaaa
Misss gibi olcak dolap
Ayy canım benim yaa yerim seni yaa tatli şey seni bende iyiyim şükür temmuzda sınava giricem ders çalışıyorum, kendime iş çıkardım işte bebeğim sende iyisin dimi kuzuBen nickini unuttum frida yazıyor um çıkmıyor kelime hafızam hiç küvetli değil görsel hafızam küvetli neyse yemek yarışmalarından aradım buldum seni iyiyim kuzu sen de ne var ne yok neler yapıyor sun
Canım benimm yaaa çok çabuk geçiyor anlamıyorsun zatenBüyüdüde gösteri yapıyor zman zalimm yüzünü gösterdi adana da isi erteleyip cocuklari disariya çıkartacağım sankimm
Massalah canım hiç boş durmamissin bende aynı değişen bişey yokAyy canım benim yaa yerim seni yaa tatli şey seni bende iyiyim şükür temmuzda sınava giricem ders çalışıyorum, kendime iş çıkardım işte bebeğim sende iyisin dimi kuzu
Aşkooommmmmm
Bu akşam buralar tenha bebeemmAşkooommmmmm
Hee vallahaa kuzu ramazan mı bilmemde normalde sahura kadar çok aktif olurmuş busene hiçbirşey yokBu akşam buralar tenha bebeemm
Sahura kadar uyurlar kuzucumHee vallahaa kuzu ramazan mı bilmemde normalde sahura kadar çok aktif olurmuş busene hiçbirşey yok
Kızz asıl sahura kadar çok aktif olurmuş buralarSahura kadar uyurlar kuzucum
Birtaneem
Bizimkiler uyumuş ammaKızz asıl sahura kadar çok aktif olurmuş buralar
Ooyy kuzum Allah iyilik versin Bende iyiyim şükür geç uyuyorum sonra sahura kalkiyom iste napiyimBirtaneem
İyiyim yataktayım uzanıyorum sen nasılsın napıyorsun
Balım benimmBizimkiler uyumuş amma
Ooyy kuzum Allah iyilik versin Bende iyiyim şükür geç uyuyorum sonra sahura kalkiyom iste napiyim
Kuzu benim etiket düsmedi galiba kızlara daha öncede olmustu böyleBalım benimm
Düşmese banada düşmezdi fatmazelede kuzu sosyalim zaten nadir giriyor ders çalıştığı için de diğerleri bilememKuzu benim etiket düsmedi galiba kızlara daha öncede olmustu böyle