Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

O derece diyorsun :dua::dua::duduk::duduk:
Şuanda çok sevgi dolu oldum :KK19::KK22::KK22: değerli olduğumu iliklerime kadar hissettirdinn kızzzzz:21::21::p:p:p:KK60::KK60:
Tabi 😍😘 çok değerlisin 🧡 nolur alınmayın. Bende sevilen bir insanım 🤣🤣 etiket falan çok oluyo. Bildirimler bazen arada da kalıyo kaçıtıyom yani 🤗 özellikle yapmıyorum . Bi de genelde ya sabah ya akşam aktif oluyorum gün içinde ev işi0 çocuklar falan vaktim olmuyo

Tabi 😍😘 çok değerlisin 🧡 nolur alınmayın. Bende sevilen bir insanım 🤣🤣 etiket falan çok oluyo. Bildirimler bazen arada da kalıyo kaçıtıyom yani 🤗 özellikle yapmıyorum . Bi de genelde ya sabah ya akşam aktif oluyorum gün içinde ev işi0 çocuklar falan vaktim olmuyo
Yaaaa canım kuzummm teşekkür ederim:anne::KK60::KK60::KK60: bak yarın misafirler gelecek sabah beri durmadım artık ben bu gazla ooooo sabaha kadar iş yaparım kız çokkkkk mutlu ettin beniiiiii :KK68::KK69::KK72: yerim seniiiiii sende değerlisin evet farkındayım her yerde etiket ediyorlar seniiii seviliyorsun çünkü :cool::KK33::KK37: biliyorum kuzum öylesine şaka olsun diye yazdım ben alınmadım zaten müsait olsan dönersin ♥️ bugün şımarayım az dedimmm sana çıktı piyango :21::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30: duttttttt:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

O bildirimler bazen bende de kaçıyor topic bildirimleri bir kere jou yazmış görmemişim alınmıştı ama bende bilerek yapmamıştım görmemişim kaçmış 🤣🤣🤣 oluyor hani başıma geldi benimde anlıyorum 🤣🤣🤣 senin kadar sevilmesek de :p:p:p:KK16::KK66::KK66::KK66:

Lna16 Lna16 asıll sevdiğim insanlardan alınırım üzülürümmm ince düşünüyorum hele hele tartışırımm o vakitt 🥲 beni sormasını isterimm karşılık beklerimm olmayınca acayip üzülürüm 😒

X