Hoş geldin
Hoşbuldum bebeksi nasılsınHoş geldin
İyiyim canım sen nasılsınHoşbuldum bebeksi nasılsın
Eh idare eder canm eve giriscem birazdan ana sayfada görünce bi selam vereyim dedimİyiyim canım sen nasılsın
Iyiyimm amaniimm nasıl olayim evi toparlıcam kaldım yerimden kalkamadım
Çok iyi yapmışsınEh idare eder canm eve giriscem birazdan ana sayfada görünce bi selam vereyim dedim
Gelmem mi geyiksiz yapamamÇok iyi yapmışsınmemnun oldum hep beklerim. uğrama temelli gel
Tünaydın
günaydın gençler
Jou
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
@Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
Cookiie
@bir mucizee
Tiniminimavihanim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@zzekta1
H a p p y
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
@N u r
@coconatt
Gelmem mi geyiksiz yapamam
8 de uyandim saat 10.49 ve yeni kendime geldim desemIyiyimm amaniimm nasıl olayim evi toparlıcam kaldım yerimden kalkamadımsen nasılsın
Kaçgündür evi alt üst ettim yorgun hissediyorum kendimi bugün bi toparlayıp yemek etcem başka birşeye dokunmam8 de uyandim saat 10.49 ve yeni kendime geldim desemyalniz değilsin evi yaylana yaylana temizle yorma kendini amaan
Ben istiyor geyik ama temizle ev al duj ben gelecek sonragel gel
İsim bitsin gelcem bebeyimKaçgündür evi alt üst ettim yorgun hissediyorum kendimi bugün bi toparlayıp yemek etcem başka birşeye dokunmamsende gell böyle buraya
Biz bekliyoreBen istiyor geyik ama temizle ev al duj ben gelecek sonra
Gitti kuzum doktor pgtli tüp (embriyoları genetik inceleyerek) bebek önerdi. Bir sorun yok büyük olasılık bebeklerden kaynaklı oluyor en oluru bebekleri inceleyerek sağlıklı olanı transfer yapalım dediNaptıınnnnn gittiinnn miiiiiiCookiie
Oooo medicana yamı yani kuzuGitti kuzum doktor pgtli tüp (embriyoları genetik inceleyerek) bebek önerdi. Bir sorun yok büyük olasılık bebeklerden kaynaklı oluyor en oluru bebekleri inceleyerek sağlıklı olanı transfer yapalım dedi