Rabbim zorunu kolay etsin canımGitti kuzum doktor pgtli tüp (embriyoları genetik inceleyerek) bebek önerdi. Bir sorun yok büyük olasılık bebeklerden kaynaklı oluyor en oluru bebekleri inceleyerek sağlıklı olanı transfer yapalım dedi
Şuanlık orayla görüştük sadece canım. Ama başlarsam büyük olasılık orda başlarım gibi. Diğer yerlere benim tek başıma gitmem zor. Eşimde her zaman izin alamaz. Buraya en azından bir otobüsle gider gelirim diye düşünüyorumOooo medicana yamı yani kuzu
Amin dutum sağolasınRabbim zorunu kolay etsin canım
Aynennn bakk en kolaylık ne icin yer neresiyse orası olsun hem doktorda iyiyse içine sindiyse süperrrŞuanlık orayla görüştük sadece canım. Ama başlarsam büyük olasılık orda başlarım gibi. Diğer yerlere benim tek başıma gitmem zor. Eşimde her zaman izin alamaz. Buraya en azından bir otobüsle gider gelirim diye düşünüyorum
İlk görüşmede iyiydiler cNım. Ama ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorum ya. Bir rahim filmi istedi. Rahim duvarımı biraz ince buldu. Kürtajtan dolayı olabilir dedi. Eğer filmse bir sıkıntı çıkmazsa ramazanı falan geçirelim başlarız heralde bilmiyorum ya. Fiyatta yüksek çıktı baya. Hakkımızda hayırlısıAynennn bakk en kolaylık ne icin yer neresiyse orası olsun hem doktorda iyiyse içine sindiyse süperrr
Hadiii yaaa hakında hayırlısı olsun kuzu istersen birazdaha araştırrİlk görüşmede iyiydiler cNım. Ama ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorum ya. Bir rahim filmi istedi. Rahim duvarımı biraz ince buldu. Kürtajtan dolayı olabilir dedi. Eğer filmse bir sıkıntı çıkmazsa ramazanı falan geçirelim başlarız heralde bilmiyorum ya. Fiyatta yüksek çıktı baya. Hakkımızda hayırlısı
3 yerede sormuştum tüp bebeğin paket olRak fiyatını en uygun burası verdi. Bizim birde bebekler genetiğe gideceğinden dolAyı bebek başı 300 dolar istiyor. 5 bebek oluşsa diye hesap etti ortalama 48bin fiyat çıkardı komple tedaviye ilaçlar dondurma transfer bilmemneHadiii yaaa hakında hayırlısı olsun kuzu istersen birazdaha araştırrzaten zamlardan ötürü uçtu herşey
toplamını olarak vermiş işte inşaallahh bi ramazanı atlatında ondna sonra belki indirim gelir kampanya olur birşey olur3 yerede sormuştum tüp bebeğin paket olRak fiyatını en uygun burası verdi. Bizim birde bebekler genetiğe gideceğinden dolAyı bebek başı 300 dolar istiyor. 5 bebek oluşsa diye hesap etti ortalama 48bin fiyat çıkardı komple tedaviye ilaçlar dondurma transfer bilmemne
Ah hiç sanmıyorum ya daha da artmasındatoplamını olarak vermiş işte inşaallahh bi ramazanı atlatında ondna sonra belki indirim gelir kampanya olur birşey olur
Günaydinn cnmm
günaydın gençler
Jou
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
Efenin_Annesi
@BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
@Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
Cookiie
@bir mucizee
Tiniminimavihanim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@zzekta1
@HappyMutlu
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
@N u r
@coconatt
Evettt aslinda hiçbirşey yok sizde ama beklemek yıpratıyorr sonra kayıp oluyorAh hiç sanmıyorum ya daha da artmasında
Kuzum kendiliğinden de olur dedi doktor hamile kalmanda sorun yok. Ama sağlıklı olarak gelecek olan ne xaman olur bilemeyiz 1 ay sonramı 5 yıl sonramı dedi. Bir ilaco olsa onu verirdim ama kısa yoldan tek çözümü bu dedi. Beklerek biz yıpranıyoruz. Gerçekten olsada yine kayıp olcak. O zamanda maddi manevi yıkım oluyor yine. He tüp bebekte de kesin bir şey yok oda olmayabilir. Ama işte nebileyim kafam karışık of
Haftaya nasipse bir rahim filmini çektireyimde. Bugün 9 mm yumurta önümüzeeki hafta çektirebşlirsin ama cokta cumartesine bırakma dedi. Ama cumartesiden başkada gidemem yani ya sanmıyorum cumartesine kadar çatlıcağonı gider çektiririm. Sonra bakcaz bakalım kuzum. Rabbim hayırlı olanı nasip etsinEvettt aslinda hiçbirşey yok sizde ama beklemek yıpratıyorr sonra kayıp oluyor
Herşeyde nasip bi bakmıssın ozamana kadar kaldın hamile hiçbelli olmazz
Ahhhhhh güzel haftasonlari olsun canım nasılsınLna16 Tiniminimavihanim @Cemoos Migrenben kızlarr etiketlerinize tam olarak dönemedim biraz yoğunum. Hepinize güzel haftasonları diliyorum
Hayırlisi olsunn kuzumm sen gayet iyi karar vermissinn hele bi şansını dene bi çektir bakalımmHaftaya nasipse bir rahim filmini çektireyimde. Bugün 9 mm yumurta önümüzeeki hafta çektirebşlirsin ama cokta cumartesine bırakma dedi. Ama cumartesiden başkada gidemem yani ya sanmıyorum cumartesine kadar çatlıcağonı gider çektiririm. Sonra bakcaz bakalım kuzum. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin
Öyle kuzum hakkımızda hayırlısı inşallahHayırlisi olsunn kuzumm sen gayet iyi karar vermissinn hele bi şansını dene bi çektir bakalımm
Tabikidee yenii uyandım dutum enerjim yerinde depresyonsuz ama yarına her an girebilirim bilememm
günaydın gençler
Jou
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
Efenin_Annesi
@BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
@Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
Cookiie
@bir mucizee
Tiniminimavihanim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@zzekta1
@HappyMutlu
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
@N u r
@coconatt
Bizim derdimiz toplu etiket nasıl yapılırdı öğrendik çiçeğim bunu o yüzden kusura bakmaLna16 Tiniminimavihanim @Cemoos Migrenben kızlarr etiketlerinize tam olarak dönemedim biraz yoğunum. Hepinize güzel haftasonları diliyorum
Tabikidee yenii uyandım dutum enerjim yerinde depresyonsuz ama yarına her an girebilirim bilememm
Bizim derdimiz toplu etiket nasıl yapılırdı öğrendik çiçeğim bunu o yüzden kusura bakmaRabbim işini kolaylaştırsın tam da tahmin ettğimiz şeyleri demiş doktor perişim hayırlısı olsunn inşAllah
Tamam yok depresyon gel bi sarılalımgebertirim seni ne depresyonu