Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Öyle oldu kuzumda kafam çok karışık ya of bilmiyorum. Biraz daha doktor kapısını aşındırsammı yoksa başlasammı kısa yoldan bilmiyorum. Valla bıktım muayene olmaktan da bıktım bugün birde muauene ederken transfer provası gibi birşey yapmış doktor uugunmuyum diye. Anlamadım ama sonradan acısını çok hissettim. Miğdem bulandı artık bı durumlardan ya isyan etmek istemiyorum rabbimin gücüne gitmesin ama işte

Önceden bana kolay gelirdi ama şimdilerde gördükçee ve öğrendikçe perişim gözüm korkuyor ama napacazz işte çok mu acıdı muayne kuzumm istersen bir kaç tane daha araştır onlarda aynısını derse birinde kararlı olursun. tüp bebek topiklerinde sor bir perişimm

Yok anlamadım kuzum hiç. Biraz bekletti sonra sanırım transfer ederken kullanılan birşeue benzer birşeyle gecişi kontrool etti rahime. Muayene sonrası biraz acı hissettim iç kısımda baya.
Bakcam bakalım canım. Hayırlısı hakkımızda artık

2 bucuk senedir neredeyse her ay doktora gidip ve her seferinde alttan muayene oldum o hissiyati durumu cok iyi bilirim berbat bir duygu herseyin kadin bedeni uzerinde olmasi buyuk haksizlik derim her zaman.
bunlara bile raziyiz ya Allah selamete cikarsin bizim gibi bekleyis icinde olanlari insaAllah

Gerçekten öyle ya büyük bıkmışlık hissiyatı geldi bana artık. İnşallah bir şeyler olur

Gerçekten öyle ya büyük bıkmışlık hissiyatı geldi bana artık. İnşallah bir mıcize olur diye umut ede edede bir hal oldum artık. Sanırım bize bu zorlu yollardan Başka care yok. Neyse sonuca varalımda Allah vercek inşallah gücü kuvveti

İnşallah bizede yazilan bu elden bisey gelmiyor. Gerekenleri yapiyoruz gerisi Allah a kalmis tevekkül edip bekleyeceğiz

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…