- 18 Kasım 2020
- 20.547
- 49.609
- 548
Sahurda kahve dedikodu yapalımÇok şükür tatlım bende uykusuzluk dışında iyiyim
Kurtuldun bacummmYooooğğğkv gitti hafifledim
Allah razı olsun canım benim inşallahD u t Minnosprenses athena Catlak-kurabiye kızlar napiyosunuz hayırlı iftarlariniz olmuştur inşallah Allah kabul etsin dualarımızı
Gari gelemezlerAynen hayatım çook ağır misafirim vardıkv!!! Gittiler çok şükür daha iyiyim halay çekiyom şu an
Bana uyarSahurda kahve dedikodu yapalım
İnşallah bayram dahil uzar yaKurtuldun bacummm
Kafan raad 15 gun
Ne yapıyorsun fındık kurduAllah razı olsun canım benim inşallahbak gör yazcaksın buraya kızlar keseyi gördüm şükür bi sıkıntı yok herşey yolunda diye Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Gari gelemezlergelirse ihbar et
La arada bizde kaynarızAllah razı olsun canım benim inşallahbak gör yazcaksın buraya kızlar keseyi gördüm şükür bi sıkıntı yok herşey yolunda diye Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Gari gelemezlergelirse ihbar et
Selamm bebikkk bastı valla sızabilirim şuan,Selam beybisilerrrr
Oruclar acildi agirlik basti mi
Banada uyar ben her daimBana uyar
İnşallah bayram dahil uzar ya
Mayışıkgözlerle sizi okuyırumNe yapıyorsun fındık kurdu
Yookk yoldayken Arıcan gelmeden alacaklarLa arada bizde kaynarız
Bende birazdan uyucam sabah işe gidiyorum sıkıntı yaniMayışıkgözlerle sizi okuyırum
Yookk yoldayken Arıcan gelmeden alacaklar
La senin kafa çalışıy haaaMayışıkgözlerle sizi okuyırum
Yookk yoldayken Arıcan gelmeden alacaklar
Bende uyurum kızlar uyımuşken. Herifin de suratı sallı sanki onun kv si yemekteydiBende birazdan uyucam sabah işe gidiyorum sıkıntı yani
İlk gün yaLa senin kafa çalışıy haaa
Bende uyurum kızlar uyımuşken. Herifin de suratı sallı sanki onun kv si yemekteydi
Başı ağrıyomuşİlk gün ya
Ben gitmiyorum ama bende yatarım sonra sahura kalkamamBende birazdan uyucam sabah işe gidiyorum sıkıntı yani
Hadi o zaman cğmleten iyi gecelerBen gitmiyorum ama bende yatarım sonra sahura kalkamam
La senin kafa çalışıy haaa
Bende uyurum kızlar uyımuşken. Herifin de suratı sallı sanki onun kv si yemekteydi
İyi geceler canımHadi o zaman cğmleten iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?