- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.849
- 198
CanıımmmD u t Minnosprenses athena Catlak-kurabiye kızlar napiyosunuz hayırlı iftarlariniz olmuştur inşallah Allah kabul etsin dualarımızı
Bende valla napiyim isim uzun sürdü diye yeni dinleniyorum uzanmis , çok şükür birtanemm dualarınızı hep bekliyordum şu keseyi hayırlı şekilde bir göreyim içim ferahlayacak topikteki herkesinde duasına talibimCanıımmmçok şükür ilk iftar iyi geçti sen nasılsın bebiş nasıl özledim sizi görüşemedik bugün
Kız sahurda bile gözümü öfeledim sen geldin aklıma vallahiBende valla napiyim isim uzun sürdü diye yeni dinleniyorum uzanmis , çok şükür birtanemm dualarınızı hep bekliyordum şu keseyi hayırlı şekilde bir göreyim içim ferahlayacak topikteki herkesinde duasına talibimaz kaldı çünkü Perşembe ye . Dua edin kızlar lütfen .
Oyyy canımKız sahurda bile gözümü öfeledim sen geldin aklıma vallahi
Canımmmm
Amin canım benimmD u t Minnosprenses athena Catlak-kurabiye kızlar napiyosunuz hayırlı iftarlariniz olmuştur inşallah Allah kabul etsin dualarımızı
Nasılsın minnoşumAmin canım benimm
İyiyim dutum görüşemedik bu gün sen nasılsınNasılsın minnoşum
Aynen hayatım çook ağır misafirim vardıİyiyim dutum görüşemedik bu gün sen nasılsın
Yerim snei ya neyseki saat 7 den sonra çıkış yasağı var artık gelemezlerAynen hayatım çook ağır misafirim vardıkv!!! Gittiler çok şükür daha iyiyim halay çekiyom şu an
Şansıma tüküremYerim snei ya neyseki saat 7 den sonra çıkış yasağı var artık gelemezler
Kafan rahat 2 haftaŞansıma tüküremdün gelmiş olsaydı o yasak bugün de gelemezlerdi
Senin nasıl geçti ilk orucun bakimİnşAllah canım
Sadece uyku problemim oldu canım onun dışında elhamdülillah çok iyiyimSenin nasıl geçti ilk orucun bakim
Çok şükür tatlım bende uykusuzluk dışında iyiyimSadece uyku problemim oldu canım onun dışında elhamdülillah çok iyiyimsenin nasıl geçti
YooooğğğSelam beybisilerrrr
Oruclar acildi agirlik basti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?