• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin varmış 😥onlaydı naptın kan verdin mi
Kuzum özeldenmi yazdın ki mesajı burdan falnmı öyleyse kaçırmışımdır da özelden se inkansız kaçırmam 🙄
Yok canım idrarda çıktı sonra negatife döndü adet oldum. Bilmiyorum yine kimyasaldı heralde

Kuzum özeldenmi yazdın ki mesajı burdan falnmı öyleyse kaçırmışımdır da özelden se inkansız kaçırmam 🙄
Yok canım idrarda çıktı sonra negatife döndü adet oldum. Bilmiyorum yine kimyasaldı heralde
Kimyalsal olmuş geçmiş olsun benimde 2 kez başıma geldi kimyalsal olduğu ortaya çıktı ama bat günü değil bat 1 hafta fslsn geçti sonra regl olmuştum

• Beğen
Reactions: Jou
Kimyalsal olmuş geçmiş olsun benimde 2 kez başıma geldi kimyalsal olduğu ortaya çıktı ama bat günü değil bat 1 hafta fslsn geçti sonra regl olmuştum
Canım benimde 2. Kimyasalım. Bu ay Çatlatma iğnesi olmuştum. 13. 14. Gün negatifti 15. Gün pozitif 17. Gün tekrar negatif oldu sonra adet oldum🤷🏼‍♀️

Yaaaaaaa😥
İnşallaah tüp görüşmen çok iyi geçer hayırlısıyla sağlıklı Bi gebelik olur en kısa zamanda kuzum ♥️

Burdan yazmıştım kuzum da yorum arada karıştı görmedin sanırım 🙁

Canım benimde 2. Kimyasalım. Bu ay Çatlatma iğnesi olmuştum. 13. 14. Gün negatifti 15. Gün pozitif 17. Gün tekrar negatif oldu sonra adet oldum🤷🏼‍♀️
Ah kuzum benim hayırlısı olsun emin ol seni en derinden anlıyorum kuzum :KK43::cry: genetik testler yapıldı mı çiçeğim 🥺

Yaaaaaaa😥
İnşallaah tüp görüşmen çok iyi geçer hayırlısıyla sağlıklı Bi gebelik olur en kısa zamanda kuzum ♥️

Burdan yazmıştım kuzum da yorum arada karıştı görmedin sanırım 🙁
Görmedim canım valla görsem tabiki yazarım neden yazmıyım.

Canım hemen tüp yapalım diye gitmeyeceğimde. Yine de gidip bir görüş almak istiyorum. Tüp bebek doktorları herşeyi daha inceliyorlar sanki. İnşallah doğru doktoru buluruz. Kayıplarla ilgili belki şu zamana kadar gittiğim doktorların farkedemediği birşey farkederler tedavisini önerirler falan. Umudum o yönde. 1 2 ay zaten dinlenmek istiyorum. Yapılması gereken birşey varsa o arada yapalım. Olmazsa yine tüp bebeğe başlarız diye konuştuk

Ah kuzum benim hayırlısı olsun emin ol seni en derinden anlıyorum kuzum :KK43::cry: genetik testler yapıldı mı çiçeğim 🥺
Yapıldı kuzum genetikler, rahim filmi. Bir sorun görmüyorlar. Cumartesi 2 tane doktora randevumuz var bakalım onlar ne önericek. Histereskopi isticem bir bakalım yaparlarsa

Ooyy totobuzz dondiiii heleee 🤣🤣
Burasıda çok fena buz bahar beklerken mart dahada kışı getirdi😂
Ayyy sorma kuzum hemde nasıl buz :olamaz::olamaz::KK70::KK70::KK70: ben dedim ama Mart ayında güzel kış olacak diye çıktı 🥲🤣🤣🤣

• Komik
Evettt vallahaa aslında öylr oluyomuş neseki hele şu 1 ayı atlatalımdaaa dogalgaz işi aradan çıkartalımm bu ay 520 geldi 😪
Az kaldı kuzum Nisan ayı ortalarında artık baya azalır 🥲 kuzum apartman mı

• Beğen
Yapıldı kuzum genetikler, rahim filmi. Bir sorun görmüyorlar. Cumartesi 2 tane doktora randevumuz var bakalım onlar ne önericek. Histereskopi isticem bir bakalım yaparlarsa
İnşallah hakkında hayırlısı olsun kuzum bu süreç zor Allahım kolaylaştırsın tez zamanda nasip etsin 🤲🏻 şifanı inşallah iyi bir doktor denk gelip bulursun kuzim 🥺 bende kan pıhtılaşma çıktı kan sulandırıcı alıyorum hamiş kalınca da iğne olacağım hergünn🥺

Az kaldı kuzum Nisan ayı ortalarında artık baya azalır 🥲 kuzum apartman mı
Yok kuzumm sitede oturuyoruzz altımız ofis ustümüz ve yanımız dolu sadecee benim kızçe çıplak ayakla gezemicek yavvv ona yanıyorum yerler yaz ve kış buz gibi oluyo🙄 terliksiz asla yürülmüyo bu evde

Jou Jou Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye bana yarın için dua eder misiniz hamişlerimmm 😍💜🤍
Hamişlerin duası kabul olurmuş derler hep eskiler..
Yarın doktor kontrolüne gideceğim umarım herşey yolundadır 😍🥰💜
İyi şeyler duymaya çok ihtiyacim var 🥺
Ooyyyyy etmezmiyim kuzumm ederimm tabii allahımmm öyle güzel haberler alasınkii inşaallahhh AMİİNN AMİİNNN AMİİİİINNNNNNN🤲🤲🤲

Yok kuzumm sitede oturuyoruzz altımız ofis ustümüz ve yanımız dolu sadecee benim kızçe çıplak ayakla gezemicek yavvv ona yanıyorum yerler yaz ve kış buz gibi oluyo🙄 terliksiz asla yürülmüyo bu evde
Anladım bebeğim alttan ısıtma olması çok iyi kuzum bizim evde var insanın yerde uyuyası geliyor bazen 🤣🤣🤣 ama ben yine de terlik takıyorum ayağına alışkanlık 🤣 aslında her yer dolu kuzum neden o kadar gelmiş fatura şaşırdım 🥲ah kızçeye kıyamadım şuan patik takarsın bebeğim üşümez 😍🤍

• Muhteşem
Back