Anneme dedim ki beni sahura kaldırma 1 bardak su içer yatarım dedim. Uykuya çok düşkün değilim ama kendi isteğimle uyanmayınca sinir oluyorum bütün uykum kaçıyorKız kadınların yaşı olmazannelerin hiiiç olmaz şu anda 28 im ama görsen 82 dersin uykusuzluktan.
Büyüttüm kurtuldun ben daha doğuramadım bileKız kadınların yaşı olmazannelerin hiiiç olmaz şu anda 28 im ama görsen 82 dersin uykusuzluktan.
Oldum olası uykuya çok aşırı düşkünüm. Kendimi bildim bileli uykumu alana kadar uyumamışımdırAnneme dedim ki beni sahura kaldırma 1 bardak su içer yatarım dedim. Uykuya çok düşkün değilim ama kendi isteğimle uyanmayınca sinir oluyorum bütün uykum kaçıyor
Kız ne kurtulması daha yeni başladımmmBüyüttüm kurtuldun ben daha doğuramadım bile
Allah yokluklarını bir cicimKız ne kurtulması daha yeni başladımmm
Çocuk olmadan uyuyordun değil mi ? Allah güç kuvvet veriyor tabi yoksa insan dayanamazOldum olası uykuya çok aşırı düşkünüm. Kendimi bildim bileli uykumu alana kadar uyumamışımdıranne olunca da rabbim yardım ediyo sanırım arada cinnet hallerim olsa da baş ağrısıyla geçiriyorum tüm günü
Yok onda da uyuyamazdım kv sağolsunÇocuk olmadan uyuyordun değil mi ? Allah güç kuvvet veriyor tabi yoksa insan dayanamaz
Hoş geldin uyudu mu kuzularGeldim anam
Neyse kızlar büyüsünde birlikte uyursunuz öğlene kadarYok onda da uyuyamazdım kv sağolsun
Tek umudum bu şimdilikNeyse kızlar büyüsünde birlikte uyursunuz öğlene kadar
Oohhh iyi yapmışınSpor yaptiydim kizlar ben de geldim cocuklar kuduruyo benin
Merhaba geç kaldık bu gün
Yok anam yok bunlar beni uyutur ben uyukluyrum vallaHoş geldin uyudu mu kuzular
Benimkiler de öyleYok anam yok bunlar beni uyutur ben uyukluyrum valla
Geç gördüm iyi geceler hayırlı ramazanlar kizlar ksciyorum hemencik
Hayırlı ramazanlar canımGeç gördüm iyi geceler hayırlı ramazanlar kizlar ksciyorum hemencik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?