- 18 Kasım 2020
- 20.563
- 49.630
- 548
Ben kuran bilmiyorumKızlar aklımdan bugün geçti martın ayının 28 ne kadar hatim yapsak peygamberimize topic açalım diyorum 30 kişi rahat bulunur Allah'ın izni ile 3 aylarda çok güzel olur di miJou D u t Minnosprenses Noisy Girl karamel Latte ASSOSyal MssPARE Catlak-kurabiye bir mucizee Fatmazell aklıma gelenler kızlar
Çok iyi olurdu aslında lenam ama ben yetiştiremem yorgun düşüyorumKızlar aklımdan bugün geçti martın ayının 28 ne kadar hatim yapsak peygamberimize topic açalım diyorum 30 kişi rahat bulunur Allah'ın izni ile 3 aylarda çok güzel olur di miJou D u t Minnosprenses Noisy Girl karamel Latte ASSOSyal MssPARE Catlak-kurabiye bir mucizee Fatmazell aklıma gelenler kızlar
Tamam kuzummmBebişim benim hatim grubum var dua gruplarım da var yetiştirrmiyorum zaten bana zor olur
Tamam kuzum Allah kabul etsinBen iki hatip grubu var akrabalarla kuzum ya dualarım var zor yani
Tamam kuzum haklısın çalışıyorsun unuttum ben onuÇok iyi olurdu aslında lenam ama ben yetiştiremem yorgun düşüyorum
Tamam kuzum hatim olacak ya kuzum kuran bilinmesi şart beybisiiiiBen kuran bilmiyorumona göre ayarlanırsa olur
Kur'an hatmi kuzum 30 cüz var ya dağitalım demiştim hepimize 1 2 ne düşerse Mart sonuna kadar bitirelim dediydim öyle yani kuzum ben bir topic yapayım belki gelen olurNe okunacak canım
Çok iyi düşünmüşsün canım ama benim bitirmem gereken hatim var katılamam büyük ihtimalleKızlar aklımdan bugün geçti martın ayının 28 ne kadar hatim yapsak peygamberimize topic açalım diyorum 30 kişi rahat bulunur Allah'ın izni ile 3 aylarda çok güzel olur di miJou D u t Minnosprenses Noisy Girl karamel Latte ASSOSyal MssPARE Catlak-kurabiye bir mucizee Fatmazell aklıma gelenler kızlar
Tamam kurabiyemmm bende hatim başlıcam dedim birde bu olsunnn Ramazan'a kadar biter diye bakalım ben bir topic açayım çok kişi olursa başlarız inşallah sağol kuzum Allah kabul etsin seninde hatminiÇok iyi düşünmüşsün canım ama benim bitirmem gereken hatim var katılamam büyük ihtimalle
Çok iyi düşünmüşsün kuzum ama kuranı kerim bilmiyorum benKızlar aklımdan bugün geçti martın ayının 28 ne kadar hatim yapsak peygamberimize topic açalım diyorum 30 kişi rahat bulunur Allah'ın izni ile 3 aylarda çok güzel olur di miJou D u t Minnosprenses Noisy Girl karamel Latte ASSOSyal MssPARE Catlak-kurabiye bir mucizee Fatmazell aklıma gelenler kızlar
Tamam bebeğim amin inşallah kuzum cümlemizinkiniÇok iyi düşünmüşsün kuzum ama kuranı kerim bilmiyorum benRabbim sizin ibadetlerinizi kabul etsin inşallah
Amin balım cümlemizin duasını hatimlerini kabul etsin inşallah RabbimTamam kurabiyemmm bende hatim başlıcam dedim birde bu olsunnn Ramazan'a kadar biter diye bakalım ben bir topic açayım çok kişi olursa başlarız inşallah sağol kuzum Allah kabul etsin seninde hatmini
İnşallah gelen olur canım cüz olayını beceremiyorum ben cok yavasım tesbihat olsaydı ne iyi olurduKur'an hatmi kuzum 30 cüz var ya dağitalım demiştim hepimize 1 2 ne düşerse Mart sonuna kadar bitirelim dediydim öyle yani kuzum ben bir topic yapayım belki gelen olur
Olsun kuzummm Allah razı olsun yine de ben dedim kalabalık olursak biter dedim topic açtım okuyabilecek arkadaşlarımız varsa etiketleyin beybilerİnşallah gelen olur canım cüz olayını beceremiyorum ben cok yavasım tesbihat olsaydı ne iyi olurdu
Tamam canm Allah sendende razı olsunOlsun kuzummm Allah razı olsun yine de ben dedim kalabalık olursak biter dedim topic açtım okuyabilecek arkadaşlarımız varsa etiketleyin beybiler
Günaydın güzelimEki Görüntüle 3012813
güüüünaaaaaaayydın
Jou
karamel Latte
Minnosprenses
Noisy Girl
S sebbo
Madammor
mavikelebek34
Pandora27
Efenin_Annesi
Catlak-kurabiye
coconatt
MssPARE
Oriana
Cemoos
clara
Wilma11
Fatmazell
Elhan
Lna16
M Melekcat
Simurgp
E Elif_Eylul
ASSOSyal
bebeklinick
Cookiie
bir mucizee
Tiniminimavihanim
cevizli tarcinli kek
Minik Duduklu Tencere
Anteplililili
H a p p y
Mi-Ok Yun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?