Çok iyi düşünmüşsün canım ama benim bitirmem gereken hatim var katılamam büyük ihtimalle
Tamam kurabiyemmm bende hatim başlıcam dedim birde bu olsunnn Ramazan'a kadar biter diye bakalım ben bir topic açayım çok kişi olursa başlarız inşallah sağol kuzum Allah kabul etsin seninde hatmini

Çok iyi düşünmüşsün kuzum ama kuranı kerim bilmiyorum ben Rabbim sizin ibadetlerinizi kabul etsin inşallah

Tamam kurabiyemmm bende hatim başlıcam dedim birde bu olsunnn Ramazan'a kadar biter diye bakalım ben bir topic açayım çok kişi olursa başlarız inşallah sağol kuzum Allah kabul etsin seninde hatmini
Amin balım cümlemizin duasını hatimlerini kabul etsin inşallah Rabbim

Kur'an hatmi kuzum 30 cüz var ya dağitalım demiştim hepimize 1 2 ne düşerse Mart sonuna kadar bitirelim dediydim öyle yani kuzum ben bir topic yapayım belki gelen olur
İnşallah gelen olur canım cüz olayını beceremiyorum ben cok yavasım tesbihat olsaydı ne iyi olurdu

İnşallah gelen olur canım cüz olayını beceremiyorum ben cok yavasım tesbihat olsaydı ne iyi olurdu
Olsun kuzummm Allah razı olsun yine de ben dedim kalabalık olursak biter dedim topic açtım okuyabilecek arkadaşlarımız varsa etiketleyin beybiler

Kızlar buraya bırakayım dedim belki okumak isteyen olursa diye şimdiden Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…