- 25 Ağustos 2019
- 61.154
- 114.318
- 698
- 30
Ooyyy canımm yaa cok zor o iş varyasorma ya arada zorluyorum kendimi zar zor dışarı atıyorum hemen su çikolata, az oturunca geçiyor ani hareket etmemem gerekiyor ama bunu anlatamıyorum hastanedekilere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooyyy canımm yaa cok zor o iş varyasorma ya arada zorluyorum kendimi zar zor dışarı atıyorum hemen su çikolata, az oturunca geçiyor ani hareket etmemem gerekiyor ama bunu anlatamıyorum hastanedekilere
senide görcez canım genelde aynı oluyorlarHahahahaha manyahh garıı
Evett biliyorumm öyle oluyormuş hepsenide görcez canım genelde aynı oluyorlar
kız sadece kahve değil gizli abur cubur yicez ya onda da uyanıyorEvett biliyorumm öyle oluyormuş hep
Gece yatağa girer girmez de uyanır. Herifle işin var uyanır. Ev işi yapacan uyanır.kız sadece kahve değil gizli abur cubur yicez ya onda da uyanıyor
Ahaa odamı var yaaaa ee biz ölek ozamannkız sadece kahve değil gizli abur cubur yicez ya onda da uyanıyor
Sen ne diyon kızım çişini bile rahat rahat yapamican. Özel hayatın bitiyoAhaa odamı var yaaaa ee biz ölek ozamann
Çişini bile biliyorumm hahaha aburcuburları aklıma gelmemiştiiiSen ne diyon kızım çişini bile rahat rahat yapamican. Özel hayatın bitiyo
Aklına gelen gelmeyen herşey.bir bardak su içicem demi alttan bişey çekiyo o ne ? Zeytin anni sii si siÇişini bile biliyorumm hahaha aburcuburları aklıma gelmemiştiii
aynen böyleler demekki huyları genel olarak aynıGece yatağa girer girmez de uyanır. Herifle işin var uyanır. Ev işi yapacan uyanır.
Ama bi yere gidecen bekle ki.uyansın
yaradılış demekkiaynen böyleler demekki huyları genel olarak aynı
Pohhluuuu yavvvv ballımmm o benimm ya ball ball çok tatlı çokkAklına gelen gelmeyen herşey.bir bardak su içicem demi alttan bişey çekiyo o ne ? Zeytin anni sii si si
kız bizimki bide takıntılı eline koluna bişey değmicek leke olmayacak hemen sil yıka diyoryaradılış demekki
Benim kızlar da öylekız bizimki bide takıntılı eline koluna bişey değmicek leke olmayacak hemen sil yıka diyor
Burada hava çok güzelOturuyoreee havada kara buluttt içim karardı
hahahaa aynısı bizde de ablamda aynı öyle diyorAblam da çocuğun inadına gel annem sen yokken bizde gizlice dondurma yiyecektik tam der
Amin Allah razı olsun kuzum cümlemizinki inşallahAllah kabul etsin bitanem
Şuan dibim düştü harika manzara fincana da bayıldım afiyet olsun şekerim Selammmmmm