• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok iyi düşünmüşsün canım ama benim bitirmem gereken hatim var katılamam büyük ihtimalle 🤗🤗
Tamam kurabiyemmm bende hatim başlıcam dedim birde bu olsunnn Ramazan'a kadar biter diye bakalım ben bir topic açayım çok kişi olursa başlarız inşallah sağol kuzum Allah kabul etsin seninde hatmini 🥲🌺🤲🏻

Tamam kurabiyemmm bende hatim başlıcam dedim birde bu olsunnn Ramazan'a kadar biter diye bakalım ben bir topic açayım çok kişi olursa başlarız inşallah sağol kuzum Allah kabul etsin seninde hatmini 🥲🌺🤲🏻
Amin balım cümlemizin duasını hatimlerini kabul etsin inşallah Rabbim 😍😍

Kur'an hatmi kuzum 30 cüz var ya dağitalım demiştim hepimize 1 2 ne düşerse Mart sonuna kadar bitirelim dediydim öyle yani kuzum ben bir topic yapayım belki gelen olur 🥲
İnşallah gelen olur canım cüz olayını beceremiyorum ben cok yavasım tesbihat olsaydı ne iyi olurdu🥲

İnşallah gelen olur canım cüz olayını beceremiyorum ben cok yavasım tesbihat olsaydı ne iyi olurdu🥲
Olsun kuzummm Allah razı olsun yine de ben dedim kalabalık olursak biter dedim topic açtım okuyabilecek arkadaşlarımız varsa etiketleyin beybiler 🥲🥲🥲🥲

Kızlar buraya bırakayım dedim belki okumak isteyen olursa diye şimdiden Allah razı olsun 😍💜

osevio-blog-sonbahar-resmi-14.webp

güüüünaaaaaaayydın 💜

Jou Jou

karamel Latte karamel Latte

Minnosprenses Minnosprenses

Noisy Girl Noisy Girl

S sebbo

Madammor Madammor

mavikelebek34 mavikelebek34

Pandora27 Pandora27

Efenin_Annesi Efenin_Annesi

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye