- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.008
- 498
Harika şekerim afiyet olsun menekşe çiçeği çok severim tatlı rengi var maşallahKahvemi aldım oturdum zeytün uyandı Eki Görüntüle 3012195
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika şekerim afiyet olsun menekşe çiçeği çok severim tatlı rengi var maşallahKahvemi aldım oturdum zeytün uyandı Eki Görüntüle 3012195
Ya manzara muhteşemde sisten deniz görünmemiş pekŞuan dibim düştü harika manzara fincana da bayıldım afiyet olsun şekerim Selammmmmm
Ooohh daha ne olsunn tadını çıkarBurada hava çok güzel
Dün epey yağış vardı ama
Ama amaaa seni yerimmm lnamm kuran okuyodumm geldimm sini sen nasılsın güzeliimm
Hahahaha kaynana şanslı deniz manzara daha ne olsun afiyet olsun çiçek fincan
Ay bayildimmm fotoya
Aa ben bitek benim ablam çılgın sanıyordumhahahaa aynısı bizde de ablamda aynı öyle diyor
ÇıkaramadımOoohh daha ne olsunn tadını çıkar
Sis olmasa daha güzel olurdudaAy bayildimmm fotoya
Hayurlusu be gülümmmÇıkaramadım
Benim ki geceye gidecek işlerim vardı
iyi yapmışsın kızzzzzzYa manzara muhteşemde sisten deniz görünmemiş pek
Fincanıda gümüşlükte saklıyo ben gelince onu alıyorum
Bende seni yerim hamişimm birtanemmmm iyiyim bende kuzum orucum bende cüz okudum namaz kılıcam şimdi aşkommm Rabbim dualarımızı kabul etsin çiçeğim kıza okuyorsun di mi hatmi Allah kabul etsin bebeğimAma amaaa seni yerimmm lnamm kuran okuyodumm geldimm sini sen nasılsın güzeliimm
Yaptım vallaiyi yapmışsın kızzzzzz
Evett kuzum kıza okuyorumm seninde allah kabul etsin canım beniimmmBende seni yerim hamişimm birtanemmmm iyiyim bende kuzum orucum bende cüz okudum namaz kılıcam şimdi aşkommm Rabbim dualarımızı kabul etsin çiçeğim kıza okuyorsun di mi hatmi Allah kabul etsin bebeğim
Amin inşallah kuzum benim Allah razı olsun cümlemizinkini kabul etsin inşallahEvett kuzum kıza okuyorumm seninde allah kabul etsin canım beniimmm
Bebişim benim hatim grubum var dua gruplarım da var yetiştirrmiyorum zaten bana zor olurKızlar aklımdan bugün geçti martın ayının 28 ne kadar hatim yapsak peygamberimize topic açalım diyorum 30 kişi rahat bulunur Allah'ın izni ile 3 aylarda çok güzel olur di mi Jou D u t Minnosprenses Noisy Girl karamel Latte ASSOSyal MssPARE Catlak-kurabiye bir mucizee Fatmazell aklıma gelenler kızlar
Ben iki hatip grubu var akrabalarla kuzum ya dualarım var zor yaniKızlar aklımdan bugün geçti martın ayının 28 ne kadar hatim yapsak peygamberimize topic açalım diyorum 30 kişi rahat bulunur Allah'ın izni ile 3 aylarda çok güzel olur di mi Jou D u t Minnosprenses Noisy Girl karamel Latte ASSOSyal MssPARE Catlak-kurabiye bir mucizee Fatmazell aklıma gelenler kızlar
Ne okunacak canımKızlar aklımdan bugün geçti martın ayının 28 ne kadar hatim yapsak peygamberimize topic açalım diyorum 30 kişi rahat bulunur Allah'ın izni ile 3 aylarda çok güzel olur di mi Jou D u t Minnosprenses Noisy Girl karamel Latte ASSOSyal MssPARE Catlak-kurabiye bir mucizee Fatmazell aklıma gelenler kızlar