- 17 Ocak 2020
- 28.102
- 1
- 40.834
- 598
GunaydinnnnnnGüüüünaaaaaaayyydııııınnnn
Jou
@karamel Latte
@HeLLaa
@ozo1907
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
bebeklinick
@Hogwartss
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
Minik Duduklu Tencere
@Mervveeee
H a p p y
@Mi-Ok Yun
Oturuyoreee havada kara buluttt içim karardıGunaydinnnnnn
Napiyosun Şekercik
Masaallah 3127 senin tatlım
yok kız ne perişanı doğurup gelicen işteAaayy sormaaa perişan olacağukk hastanelerdee
Günaydın duțt kızcemmmmmmmGüüüünaaaaaaayyydııııınnnn
Jou
@karamel Latte
@HeLLaa
@ozo1907
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
bebeklinick
@Hogwartss
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
Minik Duduklu Tencere
@Mervveeee
H a p p y
@Mi-Ok Yun
İyiyim bebeğim sen nasılsınGünaydın duțt kızcemmmmmmmSelamlar nasılsın
Hahahaha peekk rahatsınn bacuu gelde sende dogurt beni emiiiyok kız ne perişanı doğurup gelicen işte
ne güzel diyorum dimi
İyiyim kuzum bendeee orucum 2 gündür işte şimdi namaz yemek telaşı öyle gidiyor vallaİyiyim bebeğim sen nasılsın
kan tutuyor beni senden önce ben bayılırım göremem bileHahahaha peekk rahatsınn bacuu gelde sende dogurt beni emiiimadem bukadar kolay zannediyon
Aboovvv vallahaaa kolundan kan alırken bayıldınmı heçkan tutuyor beni senden önce ben bayılırım göremem bile
Allah kabul etsin bitanemİyiyim kuzum bendeee orucum 2 gündür işte şimdi namaz yemek telaşı öyle gidiyor valla
çokkk ısrarla beni kaldırmayın diyorum kalk diyor hemşireler sonrada bayılıyorumAboovvv vallahaaa kolundan kan alırken bayıldınmı heç
Aboovvvv işimiz var senleeçokkk ısrarla beni kaldırmayın diyorum kalk diyor hemşireler sonrada bayılıyorum
Hahahahahah o meşhurrr yaaa kahve yi nezaman yapsalar uyanıyorrr larr kokusunumu alıyolar napıyolar belli değilllKahvemi aldım oturdum zeytün uyandıEki Görüntüle 3012195
Totomda alarm var yere değince ona sinyal gidiyoHahahahahah o meşhurrr yaaa kahve yi nezaman yapsalar uyanıyorrr larr kokusunumu alıyolar napıyolar belli değilll
sorma ya arada zorluyorum kendimi zar zor dışarı atıyorum hemen su çikolata, az oturunca geçiyor ani hareket etmemem gerekiyor ama bunu anlatamıyorum hastanedekilereAboovvvv işimiz var senlee
Hahahahaha manyahh garııTotomda alarm var yere değince ona sinyal gidiyo
ayy yeğenimde öyle ablam tam kahvesini içecek bizimki uyanıyorTotomda alarm var yere değince ona sinyal gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?