Rabbim kolaylık verir tatlımHahahah öyle tabii ama zor yani hamilelik gerçekten
Ben görürsem yeter kimseye gösterme yüzünü
Hahahah tamam göstermiyim sen öyle diyosanBen görürsem yeter kimseye gösterme yüzünü
Aman dikkat et hasta olma sakınOohhh süperrr böylee gell işte bende iyiyimm terlemişim hasta olmamak için hemen üstümü değiştim
Sormaaa hahah öyle diyorsağlıklı olsunda canımbak seni yalnız bırakmıyor öyle düşün anne ben burdayım diyor sürekli
Hahahahaha totolarını yesunlerr emiii dururmu cok cimcimeler çooookkOlmazlar mı benim kızlarımda öyleydi karnım bir sağa bir sola kayardısimdide aynı dötlerinin üstüne oturmuyorlar
Aaayy sormaaa perişan olacağukk hastanelerdeeöyle bir bakmışsın doğum gelmiş
Ettum kahvaltımı kuzuşEn sağlıklısı o zaten kuzuumm
Aayyy att kızzz inanki kahve pek canim çekmez aksine zor içiyorum eskisi gibi değilimm öncedne hergun içerdim atardım hep hamile olmadan önce att merak ettimm kahveyiiRabbim kolaylık verir tatlım
Canlısını Atmıyorum canin çeker diye dün biraz düşünemedim kusura bakma
Afiyet şifa olsun kuzu
Sade dümdüz kahve balımAayyy att kızzz inanki kahve pek canim çekmez aksine zor içiyorum eskisi gibi değilimm öncedne hergun içerdim atardım hep hamile olmadan önce att merak ettimm kahveyiiben pek öyle aşermem yok ya rahat ol sen
Çok şükür kuzumm martıda atlatırsak bitmiştir kıs artık çok sükür allahımm hasta olmadan atlatayim hamilelikte cokzoeAman dikkat et hasta olma sakın
Aaaa fincanınn ŞA-HA-NE fincanlara çok zaafım vardır benimmSade dümdüz kahve balım
Kayinvalidemden tatlımAaaa fincanınn ŞA-HA-NE fincanlara çok zaafım vardır benimm
Afiyet ball şeker ollsssuuuunnnnnnn
Hahahahha öylemiii kv eşin için pek bi çeyiz etmişKayinvalidemden tatlım
Eşimin çeyizi benden çoktu maşAllah
GünaydınGüüüünaaaaaaayyydııııınnnn
Jou
karamel Latte
@HeLLaa
@ozo1907
@sebbo
Madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
Cookiie
bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
H a p p y
@Mi-Ok Yun
rtık hiçbiryerdr kalmıcak orman falan vallaOrman içinde olunca tabiii hahahaha orman mı kaldı heryere ev dolduu karşımda 5 kat ev ettiler manzaramı bozdular pisliklerr
Heyy vallahaaa paraları gözüne soksunlarrtık hiçbiryerdr kalmıcak orman falan valla
Soksunlar amannHeyy vallahaaa paraları gözüne soksunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?