- 12 Mart 2020
- 9.741
- 1
- 20.790
- 298
maşaAllah bak büyüdü bileYok kuzu aslında buzamanda başlıyor baya hissediyorsun 23 haftalık olduk buhafta
Hee sizin ora daha çok yağıyo o zaman kuzum burda yokYokk aksam 8 civarı evin içine girdi ışık resmen güneşliği kapatmama rağmen gözüm gideceğidi hepten koltukta oturuyordum paatt diye bi sesdesen bomba
Mutluluk balonları onlarTeyzesi pek uyutmadı beni bugün sağolsun gözlerim balon
burda bişey yok sakin sakin yağıyorYokk aksam 8 civarı evin içine girdi ışık resmen güneşliği kapatmama rağmen gözüm gideceğidi hepten koltukta oturuyordum paatt diye bi sesdesen bomba
Kahvaltı hazırlıyorumm bebişimmArkadaş gelicek kahveye onu bekliyorum kuzuş
Sen napıyorsun
Iyi bebiş kuzu nasıl olsun aynıı uykusuzluklara başladım gibiÇok şükür canım herşey yolundabebiş nasıl
Oohhh süperrr böylee gell işte bende iyiyimm terlemişim hasta olmamak için hemen üstümü değiştimAllah ım a bin şükür bugün daha iyiyim canım benim sen nasılsın
Ohh güzel güzel ye şifa olsunKahvaltı hazırlıyorumm bebişimm
He kızz ne kaldı şurdaamaşaAllah bak büyüdü bile
Orman içinde olunca tabiii hahahaha orman mı kaldı heryere ev dolduu karşımda 5 kat ev ettiler manzaramı bozdular pisliklerrHee sizin ora daha çok yağıyo o zaman kuzum burda yok
Hahahah öyle tabii ama zor yani hamilelik gerçektenMutluluk balonları onlar
Burasıda şini oyle tabiide dün akşam fenaydı şimşekkburda bişey yok sakin sakin yağıyor
Ooyyy sağoll fatmoom yımırtam haşlaayy şuanOhh güzel güzel ye şifa olsun
Ileeriki dönemi hiç düşünemiyorumm bugece epeyy şasırdı hareketliktenIleri ki döneme hazırlık oluyorerken başlamış ama
sağlıklı olsunda canımIleeriki dönemi hiç düşünemiyorumm bugece epeyy şasırdı hareketliktenhareketli olcak hep anlaşıldı
Olmazlar mı benim kızlarımda öyleydi karnım bir sağa bir sola kayardıIleeriki dönemi hiç düşünemiyorumm bugece epeyy şasırdı hareketliktenhareketli olcak hep anlaşıldı
öyle bir bakmışsın doğum gelmişHe kızz ne kaldı şurdaa
En sağlıklısı o zaten kuzuummOoyyy sağoll fatmoom yımırtam haşlaayy şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?