Seni döveriimmm bahhhSelam
Nasılsın pamugum
Bebiş nasıl
İnşallalh beybisiiiSormaaa allahhh sonumuzu hayra etsin inşaallahhh
Hahaha aslen rizeliyim canoomm çerkezköye evlendimde geldim eşimle beraber takılıp duruyohh ailemiz çevremiz hepsi istanbulda
Yengem geldi kehve içtim gitti temizlik yaptım şimdi yemeği ocağa koyup oastaneye koşcam köccük bir pasta alayımda akşam herife üfletirimD u t Lna16 @tiniminihaniim @bir mucizee @Fatmazell @ozo1907 @HeLLaa @Demetria @Almila0606 @BlueBerry4268 @mavikelebek34 @karamel Latte @ASSOSyal @madammor @Ecemhasan35677 @memurhanim @Elif_Eylul @Kahvem01 @MissHayaLet @Mi-Ok Yun @Pandora27 @Morrmeneksee @kedilinick Cookiie @Melekcat @cevizli tarcinli kek Anteplililili @Chikolata_gozlum @halleyyy @Simurgp @Nosking Wilma11 @Lavinia_98
@sweetgirlcandy @zzekta1
@HappyMutlu
Dostlarla içilen kahve neşedir. Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer.
Eki Görüntüle 3010665
Nasılsınız güzel kuzularım herşey yolundadır inşaallahhdedikodular bombalar varmı yaavvvv haydii buyrun gelinn kahve içeluummmm
Çok şükür iyiyim canımSeni döveriimmm bahhh
Iyiyim migim sen nasılsın
Bebiş iyi kuzu
Harikaa plan kuzuuYengem geldi kehve içtim gitti temizlik yaptım şimdi yemeği ocağa koyup oastaneye koşcam köccük bir pasta alayımda akşam herife üfletirim
Tikim varr haaÇok şükür iyiyim canım
Az kaldı çok şükür şunu bi göbegine gidiklayasim var
Anladım aşkommmmmHahaha aslen rizeliyim canoomm çerkezköye evlendimde geldim eşimle beraber takılıp duruyohh ailemiz çevremiz hepsi istanbulda
Romanyada olaydım iyiydii amaAnladım aşkommmmmmerak ettimmmmm sadece
Afiyet olsun canımD u t Lna16 @tiniminihaniim @bir mucizee @Fatmazell @ozo1907 @HeLLaa @Demetria @Almila0606 @BlueBerry4268 @mavikelebek34 @karamel Latte @ASSOSyal @madammor @Ecemhasan35677 @memurhanim @Elif_Eylul @Kahvem01 @MissHayaLet @Mi-Ok Yun @Pandora27 @Morrmeneksee @kedilinick Cookiie @Melekcat @cevizli tarcinli kek Anteplililili @Chikolata_gozlum @halleyyy @Simurgp @Nosking Wilma11 @Lavinia_98
@sweetgirlcandy @zzekta1
@HappyMutlu
Dostlarla içilen kahve neşedir. Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer.
Eki Görüntüle 3010665
Nasılsınız güzel kuzularım herşey yolundadır inşaallahhdedikodular bombalar varmı yaavvvv haydii buyrun gelinn kahve içeluummmm
Sagoll canımmAfiyet olsun canım
Iyilik guzellik sen nasilsin
Evet kizim azı disleriyle mahvoldu 2 gundur uykusuzluk yorgunluk derken anca firsat bukdukca temizlik ve uykuya zaman kaliyorSagoll canımm
Iyiyimm bendee pek yohsunn arada ses ver
Ooyyy cocuklara diş konusunda çok yazık yaEvet kizim azı disleriyle mahvoldu 2 gundur uykusuzluk yorgunluk derken anca firsat bukdukca temizlik ve uykuya zaman kaliyor♀
Aynen kuzum hic bir seyinde beni yormadi yavrumOoyyy cocuklara diş konusunda çok yazık ya
Bu arada bu konhda şanslisin kizim 22 haziranda dogdu dis donemi hep serinlige geldi , senin bebişe oyle olcak inşallahOoyyy cocuklara diş konusunda çok yazık ya
EvettAynen kuzum hic bir seyinde beni yormadi yavrumBu dis cikarmaya baslayinca ikimizde mahvoluyoruz yine iyi dayaniyor şükür havalar serin
Aaaaa öylemiii benimde 18 de doktorr hattaaBu arada bu konhda şanslisin kizim 22 haziranda dogdu dis donemi hep serinlige geldi , senin bebişe oyle olcak inşallah
Hahahaha Allah seniiiiRomanyada olaydım iyiydii amayurtdışlarına gitmek istiyorum bungalov evlere yaşamak istiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?