afiyet olsun canımmmm valla ne güzel ya ohhhSenin tablonn kadar güzel olmasa da çiçeğim bende bahçede fotoğraf atıyorumJou
Eki Görüntüle 3010690
Ya artık mevcut sistemden dolayı herşeye hazırlıklı ve dayanıklı hale geldikHahahahaah artık kahveler de tutmuyo senii yaa o eskidendii vallahaa
Oku da yeter kiayy hayatta okuyamam ben teldenelime kitabı alıp okumam lazım
Yaaaa çiçeğim teşekkür ederim aşkomm en güzelleri sizin olsun hamişimmAaayyy allahummmm bahçeni yesunler aayy ne güzell biyerde oturuyorsun amaa
Fincan şahanneeeeee bahçe bahaneee
Teşekkür ederiimm
çok heveslenip kitap alıyorum okuyorum sonra bırakıyorum. benden bişi olmazOku da yeter ki
Gel kuzimmmm gel birlikte olsunnnnafiyet olsun canımmmm valla ne güzel ya ohhh
geliyim oraya da gelirim ben. her yere gidiyorum zatenGel kuzimmmm gel birlikte olsunnnnteşekkür ederimmmmm
Bencedee kahveler birşey karıştı artıkk bide olmuş 13 lira mehmet efendiYa artık mevcut sistemden dolayı herşeye hazırlıklı ve dayanıklı hale geldik
Ya da kahvelere de hile karıştı
Heehh bi oraya eksiktii gittgeliyim oraya da gelirim ben. her yere gidiyorum zatensağol canım benim ne güzel olurdu
Hahahaahageliyim oraya da gelirim ben. her yere gidiyorum zatensağol canım benim ne güzel olurdu
ayy deme demeeeeeHahahaahane güzel olurdu hepimiz olsaydık kahve keyfisi yapsaydikkk bahçede mis gibi ya ufff
Kuzum buraya da Türkiye'den geliyor Mehmet efendi kahve 20 TL yi geçik oluyor türk parasına vurduğunda baya pahalıBencedee kahveler birşey karıştı artıkk bide olmuş 13 lira mehmet efendi
Yettii beeehahahah jouuuuu
Ah kuzum dedim bileayy deme demeeeeenasıl canım istedi anlatamam
Evettt yaa bide oraya gelince extra birazdaha zam yapıyolar demekkii paraları biyerlerine girsinKuzum buraya da Türkiye'den geliyor Mehmet efendi kahve 20 TL yi geçik oluyor türk parasına vurduğunda baya pahalı
Aynen beybisiii pislikler dünya da zaten kriz var kuzum yaEvettt yaa bide oraya gelince extra birazdaha zam yapıyolar demekkii paraları biyerlerine girsin
Sormaaa allahhh sonumuzu hayra etsin inşaallahhhAynen beybisiii pislikler dünya da zaten kriz var kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?