- 20 Aralık 2020
- 17.138
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.095
- 548
Bir göz attım bebeğimmm tam çıkıyordum bildirimini gördüm alışverişe gidiyorumm sen napıyon jouumTiniminimavihanim tinoooşşş napiiinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir göz attım bebeğimmm tam çıkıyordum bildirimini gördüm alışverişe gidiyorumm sen napıyon jouumTiniminimavihanim tinoooşşş napiiinnn
Ooo marketemii ilk aklıma gelen şeyBir göz attım bebeğimmm tam çıkıyordum bildirimini gördüm alışverişe gidiyorumm sen napıyon jouum
İyi seyirler bebikommm yok normal avmye kocamda izine ayrıldı azcık kafa dağıtmaya çiçeğimmOoo marketemii ilk aklıma gelen şey
Bende dizi izliyoreee kocişlee
Aayyy cok güzell iyi oluur senin için baahhİyi seyirler bebikommm yok normal avmye kocamda izine ayrıldı azcık kafa dağıtmaya çiçeğimm
Hayırdırrr sen busaatteee ayy gözlerim yaşardıBurdadamı kimse yoookkk
Hayırlısıyla başlaİyi geceler canlar dua edermisiniz bana yarin iş başlıyor
Uğradım öyle kuzu uyuyayım şimdi 1 hafta aradan sonra sabah işe kaldırcam işciyi iyi geceletHayırdırrr sen busaatteee ayy gözlerim yaşardı
Ooyyy bende onu dicektim sana yarin is başı diye iyi barii bol boll gelirsin buralaraa iyi geceler güzellikUğradım öyle kuzu uyuyayım şimdi 1 hafta aradan sonra sabah işe kaldırcam işciyi iyi gecelet
Burdadamı kimse yoookkk
gecikmeli de olsa günaydın tatlımJou
@karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
S sebbo
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
Cookiie
@bir mucizee
Tiniminimavihanim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
Eki Görüntüle 3009577
günaydın canlar
heh bu tam olarak şu an ben
florya tarafında oturuyolar ve harika yemekler yapar antep yemekleriOooo kv nerde de heleee
Oohh ne iyi hazır yemek miissss vallahaa
Ben kv ye gidince hiç yemek yaptığımı bilmem oda nadir yaparım ama nadir yanii
ben İstanbul'dayım canımmA evet güneşliymiş yarın. Sabah yağmurlu gmsyeriyordu. Bizim burada yok yağmur şuan sen nerede yaşıyorsun
gecikmeli de olsa günaydın tatlım
heh bu tam olarak şu an ben
hahahahhaha şimdi sıcacık yatağımızda uyumak vardı
Ben de bu