Banane banane git benimkine de bak o zaman matmazelBen görmedim bende bakacamm
GitmeeeBeybilerrrrr ben gittimmmm gene arada yoklarımmmm sizi
Yavrucum bunlar fazla değil mi,artık yapabiliyor musunBende bugün epeyy iş ettim sosyom banyoları temizledim 2 banyo nevresimleri degiştirdim mutfağı cifledim halıları attım makineye birazdan bulaşıkları boşaltcam börek etcem kocişe 1saat sonra gelecek
Hahahaha tabii kuzumm ben bugün haftasonu olduğunu unutmuşum yaValla aşkommm haftasonlari pek fazla giremiyorum buraya bebeğimgezmeler tozmalar yattıklarım acısını çıkarıyorum hahahahah dedim 5 dkk gireyim kızlar beni özlemiştir
Ne yapemm aslında iş ettim bugün bayaaSen napıyorsun hamişimmm geliyorum gidiyorum hep burdasinnn kizzzzz@tiniminihaniim beybisi sen napıyorsun aşkommmmmmm
Yapıyorum kuzumm birşey yokkii artıkk ağrın olmadığı sürece amaa ateş basmam var buara cıplak gibi geziyorum ev içindeYavrucum bunlar fazla değil mi,artık yapabiliyor musun
Aman sen yinede dikkat et balliskooo, havalarda usutursun hasta olmaYapıyorum kuzumm birşey yokkii artıkk ağrın olmadığı sürece amaa ateş basmam var buara cıplak gibi geziyorum ev içinde
Ooyyyy canoommmAman sen yinede dikkat et balliskooo, havalarda usutursun hasta olma
Beybilerrrrr ben gittimmmm gene arada yoklarımmmm sizi
Tabi düşünücem pacikoo, bir bedende iki canOoyyyy canoommm
Nasılda düşünürmüş beniii
Canımınn içiiTabi düşünücem pacikoo, bir bedende iki can
VaovvvvYapıyorum kuzumm birşey yokkii artıkk ağrın olmadığı sürece amaa ateş basmam var buara cıplak gibi geziyorum ev içinde
Kafaya bak nerdeeVaovvvv
Hahahahah hemen vaoovvVaovvvv
Ama ama ama çıplakKafaya bak nerdee
Bazen fitil ıslanmıştır alev almazAma bu fitili sen ateşe verdin
Amaa amaaa yanıyorummmAma bu fitili sen ateşe verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?