- 19 Kasım 2020
- 22.006
- 48.086
- 548
Kıskanmadık kiiiNe bu şimdiminnoş sen bilirsin ne bu fotoğrafta ki görüntü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıskanmadık kiiiNe bu şimdiminnoş sen bilirsin ne bu fotoğrafta ki görüntü
Aynen öyle Türkiye de erkek tarafı alışverişten önce kuyumcu ayarlıyor ki gelin ile yüzük almaya gittiklerinde ucuz olanları göstersin diyeSec begen al diyor vay be hayata bak
Şimdi şöyle,çevremde bu tarz bir teklif alan olsa kıskanırım ama mümkün olmadığı için kıskanmıyorum bileKıskanmadık kiii
Baslayayim ole erkek tarafinaAynen öyle Türkiye de erkek tarafı alışverişten önce kuyumcu ayarlıyor ki gelin ile yüzük almaya gittiklerinde ucuz olanları göstersin diye
Benim birkaç tane cimri akrabam var onlar her nişanda düğünde öyle yaparBaslayayim ole erkek tarafina
Bulasik diz yika elim hep suda artik kuruluk kroniklesti krem de kar etmiyoEtiketi görünce geldim.
Bugün ölü gibiyim .
Sabahtan beri koştur koştur nefes nefese kendimi yatağa attım.
Anasını sevdiğimin işi bitmek bilmedi bir türlü.
athena dün sen sitem ediyordun Bugün ben .
Is bitmiyor
Ay elbette gelebilirsin tatlim hosgeldinnnnGelebilir miyim ?
Ben almadım benim yüzüğün taşısa küçükmBirde boy boy yüzük ile teklif ediyor
Hoş geldin merhabaGelebilir miyim ?
Hoş geldin merhaba
Ay elbette gelebilirsin tatlim hosgeldinnnn
Benim de ya krem önerilerine açığım.Bulasik diz yika elim hep suda artik kuruluk kroniklesti krem de kar etmiyo
Cire aseptine doğrusuBenim de ya krem önerilerine açığım.
Elimde olup fayda görmediğim kremler
Arko
Vazelin
Cresepten ( nasil yazıldığını unutum valla siz anlayın)
Migrojina miydi neydi en çok o işime yarıyor ama artik o da kar etmez oldu sanki.
Gülmeyin yanlış yazdım diye gerçekten halim yok ne doğrusunu yazacak ne de doğrusu nasil yazılıyordu diye düşünecek kadar .
Sabahki ben
Aksam ki ben ☠☠☠☠☠
He vallahMenemen mi yedin
onlardan biri.de benim kv deBenim birkaç tane cimri akrabam var onlar her nişanda düğünde öyle yapar
Hoş geldin canım iş bitmez boşver. Yap bi kahve içEtiketi görünce geldim.
Bugün ölü gibiyim .
Sabahtan beri koştur koştur nefes nefese kendimi yatağa attım.
Anasını sevdiğimin işi bitmek bilmedi bir türlü.
athena dün sen sitem ediyordun Bugün ben .
Is bitmiyor
hooş geldiiinnn kapımız herkese açıkGelebilir miyim ?
Minnoşum üzülme taşın boyutu önemli değil ne o öyle kaldırım taşı gibi hiiiiiç sevmiyomBen almadım benim yüzüğün taşısa küçükm
Ay bende kv fobisi var yemin ediyorum hiçbir kv yi sevmiyorum kim olursa olsun Allah bana istediğim gibi bir kv versin aminnonlardan biri.de benim kv de
Mümkün deeeeeeel öyle biri yoooooğğğAy bende kv fobisi var yemin ediyorum hiçbir kv yi sevmiyorum kim olursa olsun Allah bana istediğim gibi bir kv versin aminn
Ah gulum onerilere ben de acigim dalanin su dolive var ya tupte yagli o bana iyi gelmsiti bi ara simdi o bile kar etmiyoBenim de ya krem önerilerine açığım.
Elimde olup fayda görmediğim kremler
Arko
Vazelin
Cresepten ( nasil yazıldığını unutum valla siz anlayın)
Migrojina miydi neydi en çok o işime yarıyor ama artik o da kar etmez oldu sanki.
Gülmeyin yanlış yazdım diye gerçekten halim yok ne doğrusunu yazacak ne de doğrusu nasil yazılıyordu diye düşünecek kadar .
Sabahki ben
Aksam ki ben ☠☠☠☠☠
Hiç mi oluru yokMümkün deeeeeeel öyle biri yoooooğğğ