- 16 Aralık 2019
- 20.493
- En iyi cevaplar
- 1
- 82.135
- 598
- 32
Oooohhh ellerine sağlık afiyet olsunIslakk bir kek yaptimmm pisiyor bende sosu pisiriyorum mmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooohhh ellerine sağlık afiyet olsunIslakk bir kek yaptimmm pisiyor bende sosu pisiriyorum mmmm
Amin evet bazıları sınırını çok aşıyo . Neyseki mesafa denen bişey varKim olduğunu bilse yeterbazıları yerini unutuyor sonra böyle araya çizgi çekiliyor . Neyse Allah herkesin gönlüne göre versin
Zürüt tesellisi bacım ama olsunMinnoşum üzülme taşın boyutu önemli değil ne o öyle kaldırım taşı gibi hiiiiiç sevmiyom
Valla bacım başkasına çalışmıyo kafamZürüt tesellisi bacım ama olsun
Kesinlikle mesafe en güzeli7 yıldır bende çözemedim baktım oluru yok araya uzuuuuuuuun bi mesafe koydum belesi her iki taraf için de çok iyi oldu
kv severler bana da normal gelmiyo ... sen gene de evrene pozitif mesajlar göndermeye bak
Ahahaha ne yapalımValla bacım başkasına çalışmıyo kafam
Aaaafiyet olsuuunnn iç.beni diye bağırıyolarBizim kahveler geçe kaldı melisa sağ olsun
Eki Görüntüle 2822965
Bunla idare et işteAhahaha ne yapalım
İdare idare hep idareBunla idare et işte
Afiyet olsun canımBizim kahveler geçe kaldı melisa sağ olsun
Eki Görüntüle 2822965
sen o zopayı elangdirinkçiye göster antep fıstığımİdare idare hep idare
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Tepsin de çok güzel bende nişandiımda aldım bundanTeşekkür ederim
Canımmmmmm dutumm ben o hiç zopa gösterim misen o zopayı elangdirinkçiye göster antep fıstığım
Göstermezsin tabiii evlendikten sonra görürüm ben seni kim kime zopa gösteriyoCanımmmmmm dutumm ben o hiç zopa gösterim mi
NajanduhzkldmhhxbxvxGöstermezsin tabiii evlendikten sonra görürüm ben seni kim kime zopa gösteriyo
O da kıyamaz kiGöstermezsin tabiii evlendikten sonra görürüm ben seni kim kime zopa gösteriyo
Ele bi de kıyar kiii alaaaasını görün zopanınO da kıyamaz ki
Güle güle kullan kuzumTepsin de çok güzel bende nişandiımda aldım bundan