- 18 Kasım 2020
- 20.547
- 49.609
- 548
Böreğe dayanamam ki annemde çok güzel yapar sağolsunBaaane ben şimdi isterim
ye la ye dünde ben yidim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böreğe dayanamam ki annemde çok güzel yapar sağolsunBaaane ben şimdi isterim
ye la ye dünde ben yidim
Bende dayanamam vallah annenin ellerine sağlık sana da şifa olsunBöreğe dayanamam ki annemde çok güzel yapar sağolsun
Ok girer senin icin cekerim pampa ayipsin hshsbsbsBaaane ben şimdi isterim
ye la ye dünde ben yidim
Benimki de geldi hallettimOk girer senin icin cekerim pampa ayipsin hshsbsbs
Teşekkür ederim canım havalar nasıl orada Antep yağışlı Nemrut bir hava var markete gittim benim şansıma hızlandıBende dayanamam vallah annenin ellerine sağlık sana da şifa olsun
Şu an yağmur yok ama gelicek sanki bulanık hiiç sevmem bu havaları ama nisan yağmuru şifa dağıtırmışTeşekkür ederim canım havalar nasıl orada Antep yağışlı Nemrut bir hava var markete gittim benim şansıma hızlandı
Merkezdeyiz ikimizde ama 2 saat uzaklıktayız oranın ve vuranın havası farklıŞu an yağmur yok ama gelicek sanki bulanık hiiç sevmem bu havaları ama nisan yağmuru şifa dağıtırmış
Aynen canım fark ediyoMerkezdeyiz ikimizde ama 2 saat uzaklıktayız oranın ve vuranın havası farklı
Aynen canım fark ediyoMerkezdeyiz ikimizde ama 2 saat uzaklıktayız oranın ve vuranın havası farklı
Şuan elimde zeytinli poğaça var kahveyi kaçırdım@-Adel- @LaRisaCca @Nalin73 @Cay6 Niloyatospikk Catlak-kurabiye @Annanya @PeRRieR @N u r @Asiye_ @Amanita @Cade Z Zerre H M @Cennet Annesi @-SnowFlake @Bahar2930 @Busee95 @Ballikabak @ISSIZZ kızlar çay kahve süt meyve suyu ayran şalgam elinizde ne varsa toplanın gelin kahve günü yapıyooooozzz
Yok kız akşama devm ederikGene kaçırdım ben kahve keyfini
Akşama devamŞuan elimde zeytinli poğaça var kahveyi kaçırdım
Tamam inşallah bugün kocişler evde ya onları nazlayrukYok kız akşama devm ederik
Bnimki 1 saat3 gelirTamam inşallah bugün kocişler evde ya onları nazlayruk
EvettttGene kaçırdım ben kahve keyfini
Ben bildirimi aldım ama yine de sohbete yetişemedimEvetttt
Neredeydin yaaaBen bildirimi aldım ama yine de sohbete yetişemedim
Ay kızlar sinavim var bı kaç gündur etiketlerinizi geç gördüm girmedigim icin ictinizmi kahvelerinizi afiyet olsunnn.@-Adel- @LaRisaCca @Nalin73 @Cay6 Niloyatospikk Catlak-kurabiye @Annanya @PeRRieR @N u r @Asiye_ @Amanita @Cade Z Zerre H M @Cennet Annesi @-SnowFlake @Bahar2930 @Busee95 @Ballikabak @ISSIZZ kızlar çay kahve süt meyve suyu ayran şalgam elinizde ne varsa toplanın gelin kahve günü yapıyooooozzz