Ay sonu gidicdm 2 hafta kalıcam
Ah tabiki ismim Çiko Piko nasıl isterseniz seslene bilirsinizTanışalımmı
Hepsi çiçekBurda herkez birbirini anlıyor kuzum o yüzden iyi oluyor burdaki arkadaslarderttaşlarrrrr
Yavvv yirimmmm haaaaVallahaa aramızda 8 saatmı varr olsunn ben gecede burdayım sen beni etiketle koşa koşa gelirim sanaaaa
Eninde sonunda pişecen adana da emiiiiAy sonu gidicdm 2 hafta kalıcam
Yaa azerimisinAh tabiki ismim Çiko Piko nasıl isterseniz seslene bilirsiniz25 yaşındayım 1 kızım var 3 yaşında. Azeriyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Ben seni kıtırr kutuuurrr yeriimmmm tinoommmYavvv yirimmmm haaaa
EvetYaa azerimisin
Hahahaha çiko diyem o zamannn beeğnnn
Bende 28 yaşındayım erken evlendin demekkii
Heee iyi gene cıtırsunn vallahaaaEvet
Tanışdığıma memnun oldum . Evet biraz erken evlendim21 yaşında
Heee iyi gene cıtırsunn vallahaaa
Bende 24 yaşında evlendimm
Hamileymişsin sende sağ salim alırsın inşallah kucağınaHeee iyi gene cıtırsunn vallahaaa
Bende 24 yaşında evlendimm
ahahha oda bi başlıyo bi bırakıyor gibi diyetiiHe çıtırlık yerinde azcık kilom var onuda verirsem tam çıtır olucam.
Diyet sayfasından geliyorum Dut bacım arada gelir sayfamıza . Tartı alacaktı aldımı acep
Inşaallahh kuzum benimm allah herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip etsinHamileymişsin sende sağ salim alırsın inşallah kucağına
Ayy tam bizlik o zaman gelsin sayfamıza bende öyleyim yapboz oldum çıktımahahha oda bi başlıyo bi bırakıyor gibi diyetii
Sen sen burdaHe çıtırlık yerinde azcık kilom var onuda verirsem tam çıtır olucam.
Diyet sayfasından geliyorum Dut bacım arada gelir sayfamıza . Tartı alacaktı aldımı acep
İnşallahInşaallahh kuzum benimm allah herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?