• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ooo kız 30 mu anaamm maşaallahhh yaa
Benim şekerim varmış aşkom doktor bana kilonu koru dediydii 🥲 2buçuk hafta sonra randevum var hergittiğimdede bakarr 😂 zaten 7 aydan sonra duba gibi olacam penguen gibi yürüyecem ozamanki kilolar yeter bana 😂
Heee ben öküz gibi oluyorumda😑
Sonra sporla veriyorum iste yawww napam,penguen guzeldir guzel🤭

Heee ben öküz gibi oluyorumda😑
Sonra sporla veriyorum iste yawww napam,penguen guzeldir guzel🤭
Ben böyle gidersem doğumdan sonra bitürlü ulaşamadığım kiloma ulaşıcam gibii😂

Ama işin aslı ailem herkes beni mutlaka kilo almış elçin şimdi ne kilo almıştırda şişmiştir diyolar beni gorünce çok sasırdılar normalde ben neyesem hemen kilo alan birinsanımdır ben bile kendime çok şaşırdımm inan

Ben böyle gidersem doğumdan sonra bitürlü ulaşamadığım kiloma ulaşıcam gibii😂

Ama işin aslı ailem herkes beni mutlaka kilo almış elçin şimdi ne kilo almıştırda şişmiştir diyolar beni gorünce çok sasırdılar normalde ben neyesem hemen kilo alan birinsanımdır ben bile kendime çok şaşırdımm inan
Olsun canım bebegini kucağına alinca kilo filan umrunda olmaz kilo gelip gecici önemli olan sen ve bebegin🤗

• Beğen
Reactions: Jou
Herhaftasonu mutlaka biyere gidersiniz yada birileri gelirr alıştım artıkk 😂
Bende edicum birazdan kahvaltı yatağımdan kalkamadum 😆
Kim var akşama 🤔
Menü de neler var
Eşimin akrabası bir kız var onlar gelicek eşiyle yaza tayinciler son aylarımızı dolu dolu geçirelim dedik:KK48:
Menüde
peynirli poğaça
Elmalı kurabiye
Patates salatası
Bisküvili pasta
Nasıl buldun menümü hanııım:p

Eşimin akrabası bir kız var onlar gelicek eşiyle yaza tayinciler son aylarımızı dolu dolu geçirelim dedik:KK48:
Menüde
peynirli poğaça
Elmalı kurabiye
Patates salatası
Bisküvili pasta
Nasıl buldun menümü hanııım:p
Oooo daha ne olsun vallahaaa 🤤🤤
Şiniden ellerine sağlıkkkkkkk💕
Gelenlerde hoşgelmis şiniden😂

Back