Hahahahah bugün epeyy bi coştu topikk şasırırsınn vallahaa bundan sonra seni akşam bulacamm anlaşıldı anca konusurukk
Aynen geboşum etiket at bana ben burasınu takibe almıştım gene bildirim yokk dayanamadım 20 sayfayı. Hızlıca göz gezdirdimmm

Aynen geboşum etiket at bana ben burasınu takibe almıştım gene bildirim yokk dayanamadım 20 sayfayı. Hızlıca göz gezdirdimmm
Ooo muhteşemsinn bebeğimmmm yaa oyüzdennn gec yazdın bana bidaha olmasınn lütfennn
Atarımm atmammı ama ben gunduzken sen uyumuş oluyorsun
Takibe alsanda pek girmediğin zaman sana bildirim bile gelmiyo

Ooo muhteşemsinn bebeğimmmm yaa oyüzdennn gec yazdın bana bidaha olmasınn lütfennn
Atarımm atmammı ama ben gunduzken sen uyumuş oluyorsun
Takibe alsanda pek girmediğin zaman sana bildirim bile gelmiyo
Aynen bebeğim o yüzden geç yazdım Sen at bildirimi ben sonra okurum bundan sonra günlük giriyorum buraya

Kiz bu degisik emojilerde nerden cikti ,biriniz gif atiyo biriniz farkli emoji beni meraktan catlatmayin cinnet geçirtmeyin banaaaa cahilligimi yuzume vurmaginn anooovv
Merviiş bu konuda detaylı anlatımım mevcut parişimin topiğinde vardı seni etiket yapayım ordan bak kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…