Sen bnm kankam Birgül müsün yoksa oda bana panpa der şekerim
Ooo bende memnun oldumm pampaa eyvallahhhhMo yeni panpam
Konular yetişmiyor yarabbel âleminAyy yetisemiyorumyemeğimi yiym hele gelirim
Huhuvvv beybiii beklee ne ara gittin ne ara geldin yaptın pırasaları hazır edipmi gittin naptınPırasa yaptımkocişimi.bekliyom
4 de geldim..motoru taktım bi tarafıma . Süpürge silgi banyo tuvalet yemek hallettimHuhuvvv beybiii beklee ne ara gittin ne ara geldin yaptın pırasaları hazır edipmi gittin naptın
Bn İst sebboy memurum 32 yaşındayim engelli güçlü olmaya çalışan bir bayanım yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim
Yaaaa dışardan geldiğin zaman daha dinç oluyosun normaldee çok iyi yaptınn4 de geldim..motoru taktım bi tarafıma . Süpürge silgi banyo tuvalet yemek hallettim
Maşallah canım yaBn İst sebboy memurum 32 yaşındayim engelli güçlü olmaya çalışan bir bayanım yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim
Ohhhh ellerine sağlık canım kolay gelsin gelmiş geçmiş şükür4 de geldim..motoru taktım bi tarafıma . Süpürge silgi banyo tuvalet yemek hallettim
Zabaaaağnan geri başlıyo bitmiyoOhhhh ellerine sağlık canım kolay gelsin gelmiş geçmiş şükür
Yaaaa dışardan geldiğin zaman daha dinç oluyosun normaldee çok iyi yaptınn
arkadaş çağırdı çaya gidicez şimdi de totom yer görmeycek ellamOooo once kocana git kuzu yemeğini ye çayını damla toton koltuğu bi görsün ne zaman istersen yaz
Aminn kuzumm cümlemizee inşaallahh
Kapıya çarptı canım paZar sabah uyku sersemi parmağo çarptı. Git dedim birşey yok dedi anlamadı sıcağıyla akşam başladı ağrımaya morardı şişti işte acile gitti birşey yok dedi sabah gidemedi işe ağrısına ortopediye gitti damar catlamış kan oturmuş hep. 1 hafta rapor işte hala mor basamıyor pek üstüneYaaa öyle tabiii adam nazara geldi hepten nolduki ama böyle sakat kaldı
Oooyyyyy sevgi pıtırcuğummm ballulokmammm
Ooo ben o zaman fena yapıyorumyok asıl o zaman yapmak istemiyom
Hahahahaha tühhhhharkadaş çağırdı çaya gidicez şimdi de totom yer görmeycek ellam
Aaayyy gecmiş olsun kuzu tekrardan umarım düzeliirrKapıya çarptı canım paZar sabah uyku sersemi parmağo çarptı. Git dedim birşey yok dedi anlamadı sıcağıyla akşam başladı ağrımaya morardı şişti işte acile gitti birşey yok dedi sabah gidemedi işe ağrısına ortopediye gitti damar catlamış kan oturmuş hep. 1 hafta rapor işte hala mor basamıyor pek üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?