Hahahahaha yapmadınmı kızz bende bekliyodum yaparsın belki diye canın ne zaman isterse o zaman yaparsınn mervoş
Köfte patates bezelye böyle sulu yemek türlü yemek gibi bir şey bebeğim kattım karıştırdımAaa köfteli bezelye yemeği hiç yapmadım ben
Ooyy ellerine sağlıkk nede güzel olmuşlardırr
Afiyet olaKöfte patates bezelye böyle sulu yemek türlü yemek gibi bir şey bebeğim kattım karıştırdımsağol geboşum
Sağol dudluğusumAfiyet ola
Heee anladımm tamamdırr beybimm normal de kıymalı yaparlarda veya fırina ederlerdii köfteyle aynı şey gerçiKöfte patates bezelye böyle sulu yemek türlü yemek gibi bir şey bebeğim kattım karıştırdımsağol geboşum
Ooyyy haydiii iyi uykularrKıızlar ben gidiyom kızlar uyudu bende yatamseviyom sizi
Kıızlar ben gidiyom kızlar uyudu bende yatamseviyom sizi
Yapicam bigun sözHahahahaha yapmadınmı kızz bende bekliyodum yaparsın belki diye canın ne zaman isterse o zaman yaparsınn mervoşama onların yaptığı başka linkten benimki başka
Canın ne zaman isterse kuzuşYapicam bigun söz
Heeehhh hadi bakalımm epey uğraşcan edememişsindir şiniKizlar şuan emojiyi denedim ama hata veriyor kopyalayinca gelmiyor siteyesabahta gif denerken oyle demisti eklenmedi
Tarayıcın opera olsun seni etiket yaptığım şeyde adım adım yaptın mı canımmKizlar şuan emojiyi denedim ama hata veriyor kopyalayinca gelmiyor siteyesabahta gif denerken oyle demisti eklenmedi
Opera yapmamistimTarayıcın opera olsun seni etiket yaptığım şeyde adım adım yaptın mı canımm
Yrni girebildigime inanamiyorum yahuAfiyet olsun canımbende içiyorum temizlik yapacağım kalkasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?