çorbam var, makarnam var birde başka bir şey yapcam ama söylemiyim canın ister falanHayat işte canımakşama yemeğin varmı
Hahaha vallaha 1 aydır kaçamak ettiğim yok pekk ama aşermiyorumda çok şükür kcoamda şanslı çıktıçorbam var, makarnam var birde başka bir şey yapcam ama söylemiyim canın ister falan
ıspanaklı kol böreği miiiii amanıııın ben de istiyommmHahaha vallaha 1 aydır kaçamak ettiğim yok pekk ama aşermiyorumda çok şükür kcoamda şanslı çıktı
Bugün ıspanaklı kol böreği edeyim dedim ya
Çorba etcem dbide brokoli yoğurt etcem oda kendime çorbaylada böreği çoğunu kocim yer
Bide yufkayla çok nadirdir benim hep açmayla yaparım onunla alışmışım bide hamur makinem sağolsun yormuyo beniıspanaklı kol böreği miiiii amanıııın ben de istiyommm
Geçmiş olsun sizde mı covidsinizGünaydın canımSağlıklı günleriniz olsun. Ben karantinadayim. Bugün beşinci günüm.
Tttüüüüüü naaayyy dıııınn bacıkardeşlerJou
@karamel Latte
Minnosprenses
Noisy Girl
S sebbo
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@tiniminihaniim
MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@N u r
@Kahve __Kokusu
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedinick
Cookiie
@Bir mucize
Anteplililili
@cevizli tarcinli kek
GÜÜÜÜNNAAAAAYDIINN
Hahahahah kızz helee yenimi uyandınn baahhTttüüüüüü naaayyy dıııınn bacıkardeşler
Yok be yeni girdim siteye yeni gördümHahahahah kızz helee yenimi uyandınn baahh
Oooo epeyyy geç girmissinYok be yeni girdim siteye yeni gördüm
Teşekkür ederim Lna hanım.Geçmiş olsun sizde mı covidsinizumarım bir an önce iyileşirsiniz
Ne güzelAynennn oda meburen yaa benim bi gömlek birsürüde varr idsre ediyor kotu giyiyo okadar
Ütü konusunda şanslıyım bakNe güzel
Hahahah keşkeeÜtü için birini tutsam da yaptırsan
İnşallah çok sevindim iyileşmenize benim de 4 günümTeşekkür ederim Lna hanım.atlatmak üzereyim. Sağlıklı günleriniz olsun sizin de.
Efsane bi diziOğlum dizisi ni izleyin kızlar çok acıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?