hmmm peki sen hamile olduğunu nasıl anladın bebişim?
Kanamam la kuzum hatta anlattım burda görmedin galiba

Tabiii allahh işte tutunacağı varsa saglıklıysa tutunuyo yoksa çoktan düşmüştüepeyde kanama geçirdim daha iğne veya doktora gitmeden
oyyy kıyamam sana canım benim neyse ki geçmiş gitmiş. sana çok güçlü bir kız geliyor desene. güçlüymüş kızımız ki tutunmuş

kıs jou bizim kız yine gelmiş

Teşekkür ederim canım daha iyiyim. Gün sayıyorum mapusluk zor geçiyor. İnsanlarin selameti için katlaniyorum mecbur. sen nasılsın kuzum
Vallaha abla bak buzaman 1 hafta karantinaçok iyi buzaman zaten grip gibi yaşıyorsun sen benim 15 gün karantinazamanını görr yeni çıkmıştı korona ozaman olmuştuk neye ugradığımızı şaşırdık napıcağıımızı bilmiyorduk ama genede meyveyle sebzeyle zencefillerle atlattık çok şükürr
Iyiyimm bende dün bi ağlamaklı bi modundaydım ama niye ağladım bilmemm ensonda ufacık bi ucuk çıktı duduşumdan

oyyy kıyamam sana canım benim neyse ki geçmiş gitmiş. sana çok güçlü bir kız geliyor desene. güçlüymüş kızımız ki tutunmuş
He kız öyle oldu
kıs jou bizim kız yine gelmiş
Nerdeeee leennn hahahaha genemi geldii hay allahımm anlamayyy yaa bide 20 yaşında diyorum strest edersen hepten gecikir regl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…